Πρόεδρος Μπεσίκτας: «Αν μας φέρουν δέκα εκατομμύρια ευρώ, θα επιτρέψουμε στον Μουλέκα να φύγει»

Τζάκσον Μουλέκα

i

© PrtScr

Πρόεδρος Μπεσίκτας: «Αν μας φέρουν δέκα εκατομμύρια ευρώ, θα επιτρέψουμε στον Μουλέκα να φύγει»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:10 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:11 - 28.08.2023

Με αφορμή το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Τζάκσον Μουλέκα, ο πρόεδρος της Μπεσίκτας θέλησε να γνωστοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του συλλόγου.

Όπως είναι γνωστό εδώ κι αρκετές ώρες, ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Τζάκσον Μουλέκα, τον οποίο προορίζει ως αντικαταστάτη του Νάρεϊ. Ο στόχος του «Δικεφάλου» είναι να κινηθεί άμεσα για την αντικατάσταση του Γερμανού και σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης τσεκάρει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Τζάκσον Μουλέκα, ο οποίος ανήκει στην Μπεσίκτας.

Με αφορμή λοιπόν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της Μπεσίκτας μίλησε στο τούρκικο «Fil Goal» και υπογράμμισε πως: «Δεν θα διαπραγματευτούμε για την πώληση του Τζάκσον Μουλέκα. Πόσα θέλουμε για να τον παραχωρήσουμε; Αν μας φέρουν δέκα εκατομμύρια ευρώ, θα επιτρέψουμε στον Μουλέκα να φύγει».

Όπως διαπιστώνεται, οι οικονομικές απαιτήσεις του τούρκικου συλλόγου είναι υψηλές και μένει να δούμε ποια θα είναι η «απάντηση» του Δικεφάλου.

Το συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού από το Κονγκό με την Μπεσίκτας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να βάλει μία ελεγχόμενη οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Να σημειωθεί επίσης πως ο Μουλέκα τη φετινή σεζόν έχει ήδη μετρήσει τρία γκολ σε επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ξεκινώντας σε όλα τα ματς βασικός.

Το όνομα του Μουλέκα βρίσκεται ψηλά στη λίστα του «Δικεφάλου» και είναι μια περίπτωση που αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας. Ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής έχει την ικανότητα να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, τόσο στις πτέρυγες, όσο και στον άξονα. 

Στην Μπεσίκτας αγωνίζεται κατά κύριο λόγο ως αριστερός εξτρέμ, έχοντας κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στα προκριματικά UEFA Conference League φέτος, σκοράροντας απέναντι σε Τίρανα και Νέφτσι Μπακού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η τουρκική ομάδα δαπάνησε 3.3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Σταντάρ Λιέγης, ώστε να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.