Baladeros Live: Ολόκληρη η εκπομπή των Βερβελέ, Τσίλη, Τσιμπίδα και οι αποκαλύψεις για τα μεταγραφικά

Baladeros Live: Ολόκληρη η εκπομπή των Βερβελέ, Τσίλη, Τσιμπίδα και οι αποκαλύψεις για τα μεταγραφικά

Sportal newsroom 14:57 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 28.08.2023

Οι «Baladeros Live» σας περιμένουν κάθε Δευτέρα στις 13:00. Βερβελές, Τσίλης, Τσιμπίδας ζωντανά στο στούντιο και ζωντανή σύνδεση με Θεσσαλονίκη και με τους Τσαλγατίδη και Σαββόπουλο. Δείτε όλη την εκπομπή και τις μεγάλες αποκαλύψεις από τους ρεπόρτερς του Sportal.

Ο Κώστας Τσίλης αναφέρθηκε στο θέμα της ενίσχυσης της ΑΕΚ στην αμυντική γραμμή. Ο ρεπόρτερ της Ένωσης στο Sportal ανέφερε πως στην ΑΕΚ περιμένουν το παιχνίδι της Τετάρτης με την Αντβέρπ και επί της ουσίας προανήγγειλε πως θα γίνει μεταγραφή - ίσως παραπάνω από μία - κυρίως αν η «'Ενωση» πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

«Την Τετάρτη το βράδυ θα ανοίξει σοβαρή κουβέντα για μεταγραφή στην ΑΕΚ. Ίσως και για δύο μεταγραφές που θα αφορούν το κέντρο της άμυνας», ανέφερε ο Κώστας Τσίλης στην εκπομπή «Baladeros Live».

Ο Διονύσης Βερβελές αποκάλυψε το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού τόσο για τον Λούκα Γιόβιτς, όσο και για τον Ράφαελ Μπορέ.

«Το κομμάτι του Γιόβιτς είναι υπαρκτό για τον Ολυμπιακό. Έχει ψαχτεί και έχει ψαχτεί πολύ. Και για τον Γιόβιτς και για τον Μπορέ. Είναι μια ειδική κατάσταση ο Μπορέ, προπονείται μεν με την Άιντραχτ, αλλά είναι υπό παραχώρηση. Θα πάρει φορ καλό ο Ολυμπιακός, που θα παίζει βασικός. Πάει για 3-4 μεταγραφές ακόμα. Είναι ανοιχτό και το κομμάτι των αποχωρήσεων. Αλλά για τον Γιόβιτς και τον Μπορέ, ο Ολυμπιακός έχει κάνει κινήσεις. Και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, περιμένει ο Ολυμπιακός».

Ο Μπάμπης Τσιμπίδας αποκάλυψε στην εκπομπή «Baladeros Live» πως πλέον δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησης του Γιούρι Λοντίγκιν από τον Παναθηναϊκό.

«Θέλω να πω πως δεν υπάρχει θέμα πλέον με τον Λοντίγκιν και την αποχώρησή του. Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού από ομάδα της Ρωσίας, αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσει κάτι. Και δεν πρόκειται να προχωρήσει κάτι γιατί ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε την παραμονή του Λοντίγκιν. Οπότε το θέμα κλείνει εδώ οριστικά και αμετάκλητα».

Επιπλέον, ο Αλέξης Σαββόπουλος αναφέρθηκε στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στον Άρη, με τον Άκη Μάντζιο να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας αλλά και στην άφιξη του Ρούμπεν Πάρντο στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη.

Τέλος. ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στους «Baladeros Live» για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Κάλεντ Νάρεϊ, την εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Κηφισιά, για τα μεταγραφικά των «ασπρόμαυρων», ενώ μάλιστα εξιστόρησε και μια απίστευτη ιστορία για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Δείτε την εκπομπή «Baladeros Live»