ΠΑΟΚ: Ολοκληρώνεται του Νάρεϊ στην Αλ Καλίτζ

Κάλεντ Νάρεϊ

i

© Intime

ΠΑΟΚ: Ολοκληρώνεται του Νάρεϊ στην Αλ Καλίτζ

Μάνος Τσαλγατίδης 00:23 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:32 - 28.08.2023

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Καλίτζ για την πώληση του Κάλεντ Νάρεϊ και ο Γερμανός εξτρέμ ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία.

Τελειώνει ο Νάρεϊ από τον ΠΑΟΚ! Η υπόθεση της μεταγραφής του Γερμανού εξτρέμ στην Αλ Καλίτζ βρίσκεται σε τελικό στάδιο, αφού οι Θεσσαλονικείς τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για την πώληση του.

Ο Δικέφαλος του βορρά θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ, ενώ σε περίπτωση που επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι της Αλ Καλίτζ, θα πάρει επιπλέον 300 χιλιάδες ευρώ. Επιπλέον, οι «ασπρόμαυροι» θα διατηρήσουν και το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Κατά πάσα πιθανότατα τη Δευτέρα (28/8) ο Νάρεϊ θα αναχωρήσει για τη Σαουδική Αραβία, ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στην Αλ Καλίτζ.

Ο 29χρονος άσος έφτασε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι, όντας ο κορυφαίος δημιουργός (15 ασίστ) της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, της Bundesliga 2. Στον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τον παραπάνω άτυπο τίτλο, καταγράφοντας την σεζόν 2022-2023, 35 συμμετοχές με 8 γκολ και 11 ασίστ. 

Φέτος έχει καταγράψει ήδη, άλλες τέσσερις συμμετοχές στα προκριματικά του UEFA Conference League, φτάνοντας έτσι τις 39 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.