Στέφανος Τζίμας: «Είμαι λίγο πιο χαλαρός τώρα - Ευτυχώς είναι κλειστά τα σχολεία» (vid)

Στέφανος Τζίμας

i

© Intime

Στέφανος Τζίμας: «Είμαι λίγο πιο χαλαρός τώρα - Ευτυχώς είναι κλειστά τα σχολεία» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:00 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 28.08.2023

Ο νεαρός φορ του ΠΑΟΚ, Στέφανος Τζίμας, μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Κηφισιά (2-1) κι αναφέρθηκε στις επερχόμενες σχολικές υποχρεώσεις του.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς στην Τούμπα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Με σκόρερ τον Τζίμα και τον Τσάπαν να πετυχαίνει αυτογκόλ, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε το τρίποντο κι έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα. Μπορεί το γκολ του Μασούρα το οποίο έφερε το ματς στα ίσα στο 75ο λεπτό να «σόκαρε» τον Δικέφαλο, του οποίου όμως η απάντηση ήταν άμεση.

Σε ότι αφορά τον σκόρερ του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ, ο Στέφανος Τζίμας μίλησε μετά τη λήξη του ματς στην κάμερα του PAOK TV, όπου μεταξύ άλλων σχολίασε το γεγονός ότι ακόμα δεν άρχισαν οι υποχρεώσεις του στο σχολείο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζίμας:

«Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος και που πήρα περισσότερο χρόνο συμμετοχής και για το γκολ που πέτυχα. Έχουμε έναν τελικό τώρα την Πέμπτη μπροστά μας και συγκεντρωνόμαστε σε αυτόν», ανέφερε αρχικά.

Για το πως βίωσε αυτό το καλοκαίρι: «Είχα πολλές υποχρεώσεις, πρώτα με την Εθνική στο ευρωπαϊκό, μετά ήρθα κατευθείαν στην προετοιμασία. Ενσωματώθηκα γρήγορα, όλα τα παιδιά με βοήθησαν και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος».

Για τους στόχους του: «Ο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι καθημερινά. Σίγουρα παίζει ρόλο το ότι δεν έχω σχολείο αυτό το χρονικό διάστημα. Είμαι λίγο πιο χαλαρός. Από Σεπτέμβρη ξεκινάω τις υποχρεώσεις μου με το σχολείο». 

Για τη ρεβάνς με τη Χαρτς: «Το κλίμα είναι εξαιρετικό με όλα τα παιδιά και από αύριο σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Πέμπτης».

Ο Εκόνγκ καλωσόρισε τον Μεϊτέ στην Τούμπα

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, ο Τροστ Εκόνγκ έμεινε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης. Ο Νιγηριανός αμυντικός ωστόσο βρήκε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση παρέα με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Σουαλιχό Μεϊτέ. Μάλιστα, ο 29χρονος στόπερ του «Δικεφάλου» έσπευσε να καλωσορίσει τον Γάλλο μέσο, σχολιάζοντας κάτω από το βίντεο της παρουσίασης «Καλωσόρισες αδερφέ».