Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Χαρτς

Τούμπα

i

© Intime

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Χαρτς

Με ανακοίνωσή της, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε την έναρξη της διάθεσης εισιτηρίων για τη ρεβάνς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Χαρτς στην Τούμπα.

Μετά τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά (2-1) για τη 2η αγωνιστική της Super League, άπαντες πλέον στον ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στη ρεβάνς της Τούμπας με τη Χαρτς. Το διπλό στην Σκωτία με ανατροπή (1-2) έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, η οποία πλέον καλείται να εξασφαλίσει την πολυπόθητη πρόκριση για τους ομίλους του Conference League.

Με αφορμή την επερχόμενη ρεβάνς, ο Δικέφαλος εξέδωσε ανακοίνωση για την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (30.08) στις 09:00.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη (30.08) στις 09:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Χαρτς για τα Play Offs του UEFA Europa Conference League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (31.08, 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή

1 €50

2, 3 €40

4 €15

5, 6 €30

7, 7Α €15

VIP 3ου: €150

VIP 4ου: €150

Κανάλια Πώλησης

A. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

B. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ».