Νικήτρια η Θέλτα σε «ματσάρα» με εφτά γκολ (3-4)
i

Παίκτες Μπέτις / Joaquin Corchero/Europa Press via Getty Images

Νικήτρια η Θέλτα σε «ματσάρα» με εφτά γκολ (3-4)

Sportal newsroom 00:16 - 05.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 20.08.2024

Σε ένα απίθανο παιχνίδι, η Θέλτα επικράτησε με 4-3 της Μπέτις και της... δημιούργησε πρόβλημα όσον αφορά τη βαθμολογία της La Liga.

Ένα απίθανο παιχνίδι έλαβε χώρα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», με τη Θέλτα να παίρνει απίστευτο «διπλό» κόντρα στη Μπέτις (3-4) και να δημιουργεί πρόβλημα στη γηπεδούχο όσον αφορά τη βαθμολογία της La Liga. Οι Ανδαλουσιάνοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικό τρίποντο ενόψει ευρωπαϊκής τροχιάς, όμως αντ' αυτού την πέταξαν.

Η αναμέτρηση τα είχε όλα μα το κυριότερο στοιχείο ήταν τα γκολ, αφού ο δείκτης του σκορ κατέγραψε εφτά τέρματα. Το ξεκίνημα ιδανικό για την ομάδα του Βίγκο, με τον Λάρσεν να κάνει το 0-1 στο 6'. Ακολούθησαν οι Χούανμι και Σέρχιο Κανάλες οι οποίο μετέτρεψαν το εις βάρος τους αποτέλεσμα σε 2-1 πριν περάσουν 25 λεπτά αγώνα.

Όμως η φιλοξενούμενη δεν εγκατέλειψε εύκολα και με τον Γκάμπρι Βιέγκα να σκοράρει εις διπλούν το 2-1 μετατράπηκε σε 3-2.  Τη σκυτάλη πήρε ο Αϊντού ο οποίος αύξησε τη διαφορά σε 2-4, με τον Φεκίρ να μειώνει σε 3-4 και να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Οι όποιες ελπίδες που είχαν μείνει για ισοπαλία «κάμφθηκαν» στο 90+5, με τον Φελίπε να βλέπει την κόκκινη κάρτα και να οδεύει προς τα αποδυτήρια.