Η γκρίνια για τον Μπιέλ και η κουβέντα που θα πρέπει να γίνει με τον νέο προπονητή

Η γκρίνια για τον Μπιέλ και η κουβέντα που θα πρέπει να γίνει με τον νέο προπονητή

Διονύσης Βερβελές 13:50 - 16.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 16.04.2023

Ο Μπιέλ τα… άκουσε κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό.

Σε μια χρονιά που έχουν γίνει πολλά, δεν θα ήταν παράλογο να τα ακούσει άλλος ένας. Ο Πεπ Μπιέλ, όταν έγινε αλλαγή στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στη ρεβάνς, τα… άκουσε από την εξέδρα. Ο Ισπανός αποδοκιμάστηκε και φυσικά, μπορεί να μην έδειξε κάτι εκείνη τη στιγμή και πηγαίνοντας προς τον πάγκο, αλλά αργότερα, έδειχνε προβληματισμένος, έδειχνε στεναχωρημένος. 

Δεν μου ξενίζει κάτι. Σε μια χρονιά που πολλά πράγματα δεν έχουν πάει καλά, τα άκουσε ένας ακόμη. Μια από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού, γιατί κάποιοι ξεχνούν κι εύκολα. Ο Μπιέλ, άφησε την προοπτική της Κοπεγχάγης που είχε μπει μάλιστα στους ομίλους του Champions League, για να έρθει στον Ολυμπιακό. Όποιον ρωτούσες τότε, σου έλεγε πως ο Ισπανός παίζει πίσω από τον επιθετικό, αυτή είναι η καλή του θέση. Και, όμως, εκεί τον είδαμε ελάχιστα.

 Στο γενικό πρόβλημα που είχε ο Ολυμπιακός από τα άκρα, περιμένοντας πολλά από Μπόουλερ και Ντε Λα Φουέντε, αλλά δεν τα εισέπραξε, ο Μπιέλ πήγε στους εξτρέμ και προσπάθησε να βοηθήσει από εκεί. 

Ο Μπιέλ, με τα 9 γκολ που έχει πετύχει φέτος, είναι μαζί με τον Ελ Αραμπί ο δεύτερος σκόρερ του Ολυμπιακού. Στα 15 είναι ο Μπακαμπού που είναι πρώτος. Και, όμως, σε αυτή τη χρονιά, ο Μπιέλ τα άκουσε για τα καλά. Ναι, η εικόνα του σε αρκετά ματς δεν ήταν η καλύτερη. Δεν είναι το… τακουνάκι που προσπάθησε να κάνει στη Λεωφόρο, όταν κλήθηκε να μπει αλλαγή. 

Στη Λεωφόρο ο Μπιέλ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε σκοράρει, είχε βάλει μπροστά τον Ολυμπιακό. Το ίδιο έκανε και στο 1-3 στη Νέα Φιλαδέλφεια, με ωραία ενέργεια και την μπάλα να αλλάζει πορεία στον Μουκουντί, ανεξάρτητα αν αποβλήθηκε λίγο αργότερα. 

Ο Μπιέλ για τον Ολυμπιακό είναι επένδυση, είναι μεγάλη υπόθεση. Και νομίζω πως όλη η κουβέντα, θα πρέπει να γίνει με τον νέο προπονητή για το που μπορεί να παίξει, πως να βοηθήσει περισσότερο. Στην τελική, το… παράπονο του Μπιέλ δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Επαγγελματίας είναι, οφείλει να κάνει τη δουλειά του, όχι να… γκρινιάζει όπως άλλοι.