Χάμες: «Είχα προσωπικά θέματα στην Ελλάδα - Όλα τα άλλα είναι απλά κουτσομπολιά»

Χάμες Ροντρίγκες

i

Χάμες Ροντρίγκες/ ©Intime

Χάμες: «Είχα προσωπικά θέματα στην Ελλάδα - Όλα τα άλλα είναι απλά κουτσομπολιά»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:07 - 14.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 14.04.2023

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν πλέον από τον Ολυμπιακό και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο 31χρονος σταρ επικοινώνησε με έναν Κολομβιανό δημοσιογράφο με σκοπό να σχολιάσει την αποχώρησή του.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους με τον 31χρονο Κολομβιανό μεσοεπιθετικό. Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν μίλησε στον Κολομβιανό δημοσιογράφο, Εντουάρντο Λουίς Λόπες και σχολίασε την αποχώρησή του από το Λιμάνι.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του στο WinSportsTV, ο παρουσιαστής αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον Χάμες, με τον παίκτη να κάνει λόγο για φήμες και κουτσομπολιά. 

«Ξέρετε πως είναι αυτά τα πράγματα. Λύσαμε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό μου διότι είχα προσωπικά θέματα τα οποία δεν μπορούσα να τα λύσω και να χειριστώ από την Ελλάδα. Όλα τα άλλα είναι απλά κουτσομπολιά», ανέφερε ο Χάμες πάντα σύμφωνα με τον Κολομβιανό ρεπόρτερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 31χρονος σούπερ σταρ ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβρη κι αποτέλεσε τη δεύτερη διαδοχική μεταγραφική «βόμβα», μετά τον Μαρσέλο. Σε 23 συμμετοχές με την «ερυθρόλευκη» φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, ο Χάμες πέτυχε πέντε γκολ και μοίρασε έξι ασίστ, σε 1.527 αγωνιστικά λεπτά.