Ο... hater του Χάμες ξαναχτύπησε: «Άλλη μία έξοδος από την πίσω πόρτα»

Χάμες Ροντρίγκες

i

© Intime

Ο... hater του Χάμες ξαναχτύπησε: «Άλλη μία έξοδος από την πίσω πόρτα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:17 - 13.04.2023

Ο δημοσιογράφος Κάρλος Αντόνιο Βέλες, μετά το... κράξιμο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξαναχτύπησε με επιθετική ανάρτηση προς το πρόσωπο του Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αφού οι δύο πλευρές έλυσαν τη μεταξύ τους συνεργασία. Αυτή αποτελεί την τέταρτη φορά μέσα στα τελευταία τρία χρόνια. στην οποία ο Κολομβιανός αναζητεί την νέα του ομάδα.

Αυτό στάθηκε ως αφορμή για τον δημοσιογράφο Κάρλος Αντόνιο Βέλες, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να... κρεμάσει ξανά στα μανταλάκια τον 31χρονο επιθετικό. Μέσω ανάρτησης του στα social media, ο γνωστός ρεπόρτερ άφησε αιχμές για την αποχώρηση του Ροντρίγκες, λέγοντας πως: «Άλλη μια έξοδος από την πίσω πόρτα... πόσες φτάσαμε τέσσερεις η πέντε;».

Θυμίζουμε πως προ ολίγων 24ωρων ο ίδιος τα είχε βάλει και με το ελληνικό πρωτάθλημα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Μπορεί (σ.σ. ο Χάμες) να παίξει μόνο σε μια κατηγορία χαμηλού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, η Ελλάδα έχει ένα "φτωχό" πρωτάθλημα».

Ο πρώην άσος των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, φορώντας έκτοτε τα «ερυθρόλευκα» σε 23 αναμετρήσεις, μετρώντας 5 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ