Χαμός στα ΜΜΕ της Κολομβίας μετά την αποχώρηση του Χάμες από τον Ολυμπιακό

Χάμες Ροντρίγκες

i

©Intime

Χαμός στα ΜΜΕ της Κολομβίας μετά την αποχώρηση του Χάμες από τον Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:29 - 13.04.2023

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, έπειτα από 23 παιχνίδια με τα «ερυθρόλευκα». Η είδηση αυτή αποτέλεσε πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της Κολομβίας, τα οποία αναπαράγουν συνεχώς τις παραμέτρους της αποχώρησης του.

Ολυμπιακός και Χάμες Ροντρίγκες έληξαν την μεταξύ τους συνεργασία και ως εκ τούτου, εδώ και λίγες ώρες, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην αναζήτηση της νέας του ομάδας. 

Οι επτά μήνες του Χάμες στον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:19 - 13.04.2023

Οι επτά μήνες του Χάμες στον Ολυμπιακό

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από επτά μήνες θητείας με την ερυθρόλευκη φανέλα, με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ να «πληρώνει» την κακή εικόνα του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η είδηση της αποχώρησης του από τον Πειραιά δεν έμεινε μόνο στην Ελλάδα, αφού πολλά Μέσα του εξωτερικού στάθηκαν στο «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Κατά κύριο λόγο, σε αυτό αναφέρθηκαν τα ΜΜΕ της Κολομβίας, τα οποία έπαιξαν μάλιστα ως πρώτο θέμα τη λήξη της συνεργασίας Πειραιωτών και Ροντρίγκες

Η ανάλυση, το μέλλον του παίκτη και οι λόγοι πίσω από το «σπάσιμο» του συμβολαίου είναι το κυριότερο περιεχόμενο των ιστοσελίδων, τα οποία δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τον πρώην - πλέον - παίκτη του Ολυμπιακού.

Notimerica: «Ο Ολυμπιακός λύνει το συμβόλαιο του Χάμες Ροντρίγκες μετά από μόλις οκτώ μήνες»

© Notimerica

El Grafico: «Χάμες και Ολυμπιακός χωρίζουν τους δρόμους τους»

© El Grafico

AS: «Ο Χάμες Ροντρίγκες αποχωρεί για τέταρτη φορά πρόωρα»

© AS

FOX: «Χώρισαν οι δρόμοι Ολυμπιακού και Χάμες»

© FOX