Τι λένε τα διεθνή  Μέσα για το «διαζύγιο» Ολυμπιακού - Χάμες

Χάμες Ροντρίγκες

i

©intime

Τι λένε τα διεθνή Μέσα για το «διαζύγιο» Ολυμπιακού - Χάμες

Sportal newsroom 15:31 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 13.04.2023

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και διεθνή μέσα έχουν κάνει γνωστή την είδηση, ενώ μάλιστα ένας οπαδός της Έβερτον έχει δείξει ήδη την επιθυμία του να επιστρέψει στο Γκούντισον Παρκ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν για το υπόλοιπο της χρονιάς μαζί, ενώ λίγο αργότερα και ο Κολομβιανός με ανάρτησή του στο Instagram είπε το δικό του «αντίο» στον Ολυμπιακό. 

Η είδηση όπως είναι λογικό έχει βγει κι εκτός ελληνικών συνόρων, με διεθνή Μέσα να κάνουν αναφορά στην αποχώρηση του Χάμες. Πρώτος απ' όλους ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο οποίος ανέφερε ότι ο 31χρονος έφυγε άμεσα από την ομάδα και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. 

Αναφορά έκανε και η αγγλική Liverpool Echo, η οποία έκανε repost το tweet του Ρομάνο. Απευθύνθηκε μάλιστα και στους φίλους της Έβερτον, ρωτώντας τους αν τον θέλουν πίσω στο Γκούντισον Παρκ. Υπενθυμίζεται ότι ο Χάμες υπήρξε παίκτης των «ζαχαρωτών» τη σεζόν 2020-21, χωρίς να έχει όμως μεγάλη επιτυχία. Έκατσε μόλις μία χρονιά, έχοντας 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με έξι τέρματα και οχτώ ασίστ. 

Και το GOAL με ανάρτησή του στο Twitter έκανε γνωστή την αποχώρηση του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν Μονάχου από τους «ερυθρόλευκους». 

Μάλιστα ένας οπαδός της Έβερτον με το άκουσμα της είδησης, έδειξε την επιθυμία του να επιστρέψει ο Χάμες στο Μέρσεϊσαϊντ, λέγοντας: «Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ελεύθερος. Το νούμερο δέκα είναι ακόμα κενό στην Έβερτον. Κάντε το να συμβεί, φέρτε τον πίσω».