Το παρασκήνιο με Χάμες στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Ήθελε να φύγει από το γήπεδο!

Το παρασκήνιο με Χάμες στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Ήθελε να φύγει από το γήπεδο!

Διονύσης Βερβελές 19:51 - 14.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 14.04.2023

Πολλά βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά το διαζύγιο με τον Κολομβιανό, αλλά…

Αν διαβάζει κανείς τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετά το διαζύγιο με τον Χάμες Ροντρίγκες, θα συνειδητοποιεί εύκολα πως κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά εδώ και μήνες. Και για την ακρίβεια, μάλλον ο οργανισμός του Ολυμπιακού, τα… άντεχε, τα έκρυβε, αλλά μέχρι ένα όριο. Κι αυτό το όριο, φάνηκε πως ξεπεράστηκε στη Λεωφόρο και στην ήττα του Ολυμπιακού με 2-0.

Ο Χάμες, όντως είναι ένας τύπος που έχει πολύ ψηλά τον εαυτό του, εγωιστής, δεν είναι τυχαίες οι διαφωνίες του με τόσους προπονητές. Ο Κολομβιανός έβαζε την εθνική του μπροστά από όλα, λογικό σε ένα βαθμό. Και δεν θα γυρίσουμε το χρόνο πίσω, για να δούμε πότε έπαιζε, πότε πονούσε, πότε έλεγε πως δεν μπορεί να αγωνιστεί. 

Όλο το στόρι τελείωσε στη Λεωφόρο. Ο Ολυμπιακός εκείνη την ημέρα πήγαινε για το «διπλό», που θα τον έφερνε ισόβαθμο με τον Παναθηναϊκό. Ο Χάμες που είχε παίξει αλλαγή λίγες ημέρες νωρίτερα με τον ΠΑΟΚ, πήρε φανέλα βασικού. Μια επιλογή που «πρόδωσε» και τον Ανιγκό. Ο Ολυμπιακός ασύνδετος, ο Φορτούνης «χαραμίστηκε» στα άκρα και πριν καταλάβουν οι «ερυθρόλευκοι» τι έγινε, με τα λάθη τους βρέθηκαν να χάνουν 2-0. 

Χάμες: «Είχα προσωπικά θέματα στην Ελλάδα - Όλα τα άλλα είναι απλά κουτσομπολιά»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:07 - 14.04.2023

Χάμες: «Είχα προσωπικά θέματα στην Ελλάδα - Όλα τα άλλα είναι απλά κουτσομπολιά»

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν πλέον από τον Ολυμπιακό και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο 31χρονος σταρ επικοινώνησε με έναν Κολομβιανό δημοσιογράφο με σκοπό να σχολιάσει την αποχώρησή του.

Ο Χάμες έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, κάτι που δεδομένα δεν του άρεσε. Και ναι, ξέσπασε στα αποδυτήρια, δεν του άρεσε καθόλου αυτή η απόφαση του Ανιγκό. Σε τέτοιο βαθμό που και οι συμπαίκτες του, έχοντας το 2-0 στην… πλάτη, απορούσαν. Το φοβερό πάντως είναι άλλο. Το νέο δεν είναι ότι ο Χάμες δεν ήθελε να βγει για να παρακολουθήσει το δεύτερο ημίχρονο. 

Ο Κολομβιανός ήταν τόσο έξαλλος, που ήθελε να φύγει από το ημίχρονο από το γήπεδο της Λεωφόρου! Έλεγε μάλιστα πως μπορούσε να το κάνει βρίσκοντας γνωστό του να τον παραλάβει! Φοβερά πράγματα, αλλά καθόλου τυχαία όπως αποδείχθηκε. Όλα τα υπόλοιπα είναι γνωστά και πήραν το δρόμο τους μέσα σε λίγες ημέρες. 

Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης άλλωστε, μόλις ενημερώθηκε, έδωσε τις σχετικές εντολές για να προχωρήσουν άμεσα στο τέλος της συνεργασίας με τον Κολομβιανό. Ένα διαζύγιο που ήρθε φιλικά γιατί το ήθελαν -όπως αποδείχθηκε- και οι δύο…