Μπηχτή Παναθηναϊκού στον ΠΑΟΚ για την ψήφο στον Λίντμπεργκ

Το σήμα του Παναθηναϊκού

i

Intime

Μπηχτή Παναθηναϊκού στον ΠΑΟΚ για την ψήφο στον Λίντμπεργκ

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:13 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:36 - 22.01.2024

Από τον Παναθηναϊκό αναρωτιούνται για την επιμονή του ΠΑΟΚ να αναλάβει επικεφαλής του VAR στην ελληνική διαιτησία, ένας άνθρωπος προερχόμενος από μία χώρα που δεν έχει χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία.

Στη σημερινή (22/1) συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, αποφασίστηκε η πρόσληψη του Σουηδού Λιφτ Λίντμπεργκ στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Ο Λίντμπεργκ θα είναι συνεργάτης του Πίτερ Φρόιντφελντ και υπεύθυνος για τη χρήση του VAR.

Η επιλογή του Λίντμπεργκ πέρασε με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά και 3 «λευκά». Ο ένας από τους δύο που καταψήφισαν την Σουηδό ήταν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Αντιθέτως, από τους άλλους δύο μεγάλους, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τάχθηκαν υπέρ.

Άλλωστε, δεν είναι μυστικό στο Πάρκο Γουδί ότι ο Λίντμπεργκ επιλέχτηκε για να αντικαταστήσει τον προηγούμενο υπεύθυνο του VAR, Ζοάο Κάπελα, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρόταν εντόνως και ασκούσε όλη την επιρροή του στην Ομοσπονδία για να τον απομακρύνει.

Mε αφορμή την ψηφοφορία και ειδικότερα τη στάση του Δικεφάλου του Βορρά, κύκλοι του Παναθηναϊκού αναρωτιούνταί «πως είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να μην ήθελε τον προερχόμενο από το προηγμένο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας Ζοάο Καπέλα και τώρα να ψηφίζει για τον συγκεκριμένο ρόλο υπέρ ενός ανθρώπου που προέρχεται από μια χώρα που δεν χρησιμοποιεί VAR;»...

Η πωρωτική ομιλία του Σένκεφελντ , η αγωνία του Τερίμ και τα μπράβο των Ούγκο, Ντραγκόβσκι (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:06 - 22.01.2024

Η πωρωτική ομιλία του Σένκεφελντ , η αγωνία του Τερίμ και τα μπράβο των Ούγκο, Ντραγκόβσκι (vid)

Ο Σένκεφελντ ντόπαρε τους συμπαίκτες του πριν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Τερίμ έζησε με ιδιαίτερη ένταση το ματς και οι νεοαποκτηθέντες Ούγκο, Ντραγκόβσκι έδιναν συγχαρητήρια.

Για όσους το αγνοούν, στο σουηδικό πρωτάθλημα δεν έχει εγκριθεί η χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας και οι διαιτητές δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι και συνηθισμένοι μαζί της. Αντίστοιχα, οι παράγοντες της διαιτησίας λειτουργούν χωρίς το VAR.

Ήδη, η ΕΠΟ με την αμέριστη στήριξη της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, προσέλαβαν έναν αρχιδιαιτητή, τον Πίτερ Φρόιντφελντ, ο οποίος δεν εμφανίζεται πουθενά και απλώς εισπράττει την αμοιβή του. Με αποκορύφωμα το... στήσιμο του Φρόντφελντ σήμερα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Τώρα, ήρθε και ένας υπεύθυνος VAR από χώρα που δεν έχει VAR. Απίστευτα και όμως, ελληνικά...