Το μήνυμα του Μπακασέτα στους φίλους του Παναθηναϊκού (vid)

Το μήνυμα του Μπακασέτα στους φίλους του Παναθηναϊκού (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:58 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 22.01.2024

Ο Τάσος Μπακασέτας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Παναθηναϊκού στο Instagram θέλησε να στείλει το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, λίγες ώρες πριν φτάσει στην Αθήνα.

Σε ρυθμούς Τάσου Μπακασέτα κινείται ο Παναθηναϊκός. Το βράδυ της Δευτέρας (22/1), λίγο μετά τις 20:00 με πτήση της Turkish Airlines αναμένεται στην Αθήνα για λογαριασμό των «πράσινων» ο 30χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός. 

Ο Μπακασέτας αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ στη βαριά ήττα με 5-1 από τη Γαλατασαράι το βράδυ της Κυριακής (21/1) κι ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο 30χρονος αρχηγός της Εθνικής Ομάδας έχει υπογράψει με τον Παναθηναϊκό απ’ την περασμένη Τρίτη (16/1) ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές πάνω από τα 1,5 εκατ. ευρώ και πολύ υψηλά μπόνους), ενώ η Τραμπζονσπόρ θα πληρωθεί 1,2 εκατομμύρια ευρώ για την «άμεση» μεταγραφή του Μπακασέτα.

Μάλιστα λίγη ώρα πριν αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη ο Μπακασέτας έστειλε το πρώτο μήνυμα στον κόσμο του τριφυλλιού μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Instagram

«Καλησπέρα φίλοι μου, είστε έτοιμοι; Έρχομαι», ανέφερε συγκεκριμένα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής.