Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Μπακασέτα να κάτσει στον «Σιδερένιο Θρόνο» (vid)

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Μπακασέτα να κάτσει στον «Σιδερένιο Θρόνο» (vid)

Sportal newsroom 15:26 - 22.01.2024

Στον δικό του «Σιδερένιο Θρόνο» από το Game of Thrones, περιμένει τον Τάσο Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός.

Ο Τάσος Μπακασέτας αποχώρησε από την Τράμπζονσπορ έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας και πλέον ταξιδεύει για Ελλάδα προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας διεθνής, που αναμένεται στην Αθήνα στις 20:15 για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στους «πράσινους», αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Τραπεζούντας το απόγευμα της Κυριακής (21/01) στο ντέρμπι με την Γαλατασαράι.

Το πρωί της Δευτέρα (22/01) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του επίσημου λογαριασμό της στο Instagram προϊδέασε τους φιλάθλους των «πράσινων» για το τι θα ακολουθήσει μέσα στη μέρα με το «It’s gonna be a “B”ig day». Λίγο αργότερα με νέο βίντεο στα social media, το «τριφύλλι» παρουσίασε ένα νέο βίντεο δείχνοντας τον «Σιδερένιο Θρόνο» από το Game Of Thrones, στον οποίο αναμένεται να κάτσει ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο Παναθηναϊκός με το κλείσιμο της μεταγραφής θα μετατρέψει τον Τάσο Μπακασέτα στον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Superleague. Με συμβόλαιο που αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως, που θα έχει κλιμακωτή αύξηση και που μαζί με τα χρήματα που θα δοθούν στην Τραμπζονσπόρ μιλάμε για ένα deal που θα μπορεί να φτάσει και στα έξι εκατομμύρια ευρώ συνολικά.