Στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας ο Μπακασέτας για να έρθει στην Ελλάδα - Βρέθηκε κόσμος για να τον αποχαιρετήσει

Στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας ο Μπακασέτας για να έρθει στην Ελλάδα - Βρέθηκε κόσμος για να τον αποχαιρετήσει

Δημήτρης Χούπης 15:24 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 22.01.2024

Ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, με τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ να τον αποχαιρετούν βγάζοντας μαζί του φωτογραφίες.

Σε ρυθμούς Μπακασέτα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα σήμερα (22/1) το βράδυ, προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τους «πράσινους». 

Ο Έλληνας μέσος λοιπόν βρίσκεται στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας για να έρθει στην Αθήνα και μαζί του βρίσκονται άνθρωποι της Τράμπζονσπορ για να τον αποχαιρετήσουν και να ευχαριστήσουν. Οι οπαδοί της ομάδας έβγαλαν μαζί του φωτογραφίες, ενώ άλλοι τον αγκάλιασαν ως ένδειξη σεβασμού για τη συνεισφορά του στον σύλλογο με τον οποίο έχει κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα Τουρκίας. 

Το αντίο του Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ

Ο Τάσος Μπακασέτας έπαιξε χθες (21/1) το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα της Τραπεζούντας. Ωστόσο το «τέλος» του με την Τράμπζονσπορ δεν ήταν και το καλύτερο αφού γνώρισε «βαριά» ήττα με 1-5 από τη Γαλατασαράι

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο αρχηγός της Εθνικής χειροκροτήθηκε απ' όλο το γήπεδο, με τον ίδιο να ανταποδίδει στον κόσμο το χειροκρότημα. Στις δηλώσεις του μάλιστα ο 30χρονος ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα, τονίζοντας ότι έλαβε αγάπη και σεβασμό καθ' όλη τη διάρκεια στην Τράμπζονσπορ

Μία εξαιρετική εβδομάδα για να είσαι Παναθηναϊκός!

Μία εξαιρετική εβδομάδα για να είσαι Παναθηναϊκός!

Πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Σπουδαίες μεταγραφές των Μπακασέτα, Μαξίμοβιτς, Βίτορ Ούγκο, Ντραγκόβσκι. Μία νοοτροπία νικητή, που δεν λυγίζει από τα προβλήματα και τις απουσίες. Ένας προπονητής που μεταφέρει την αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Τα καλύτερα είναι μπροστά για τον Παναθηναϊκό...

«Σήμερα ήταν ο τελευταίος μου αγώνας με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ. Στην πραγματικότητα, φυσικά, μακάρι αυτός ο αποχαιρετισμός να ήταν καλύτερος. Φυσικά, δεν θα ήθελα να είναι σε ένα τέτοιο ματς ντέρμπι στο γήπεδο μας με τέτοιο σκορ.

Μερικές φορές στη ζωή, οι επιθυμίες σου δεν είναι έτσι. Δεν πάνε θετικά. Μερικές φορές μπορεί να μην είναι αυτό που θέλεις. {ρώτα απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στην Τουρκία. Έλαβα αγάπη και σεβασμό εδώ καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής μου», ήταν τα λόγια του.