Ο Τζούρισιτς παίζει με Ατρόμητο, επιστροφές για την Τούμπα

Τάσος Μπακασέτας

i

Intime

Ο Τζούρισιτς παίζει με Ατρόμητο, επιστροφές για την Τούμπα

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:37 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 22.01.2024

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ ο Τερίμ περιμένει τους Ιωαννίδη, Τσέριν και Γερεμέγεφ να είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν με τον ΠΑΟΚ.

Με τόσα ονόματα στο ιατρικό δελτίο του, ο Φατίχ Τερίμ ένιωσε ευχάριστα όταν είδε τον Φίλιπ Τζούρισιτς να προπονείται κανονικά τη Δευτέρα. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός θα γυμναστεί και την Τρίτη και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Εκτός από τον Τζούρισιτς, διαθέσιμος την Τετάρτη θα είναι ο Τόνι Βιλένα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Καθώς και ο Τάσος Μπακασέτας, που λόγω των ειδικών συνθηκών θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Τερίμ.

Ενθαρρυντική είναι η κατάσταση και των Ιωαννίδη, Τσέριν, Παλάσιος, Γερεμέγεφ και Χουάνκαρ. Οι πέντε ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα με μεγάλη ένταση στο γυμναστήριο και σταδιακά θα ενσωματωθούν μέσα στην εβδομάδα.

Ρεαλιστικά, δύσκολα κάποιος θα προλάβει την αναμέτρηση της Τετάρτης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Τσέριν και Γερεμέγεφ έχουν λίγες πιθανότητες, αλλά είναι αμφίβολο εάν ο Τερίμ θα ρισκάρει μαζί τους, με το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Παλάσιος είναι ξεχωριστή περίπτωση. Ο Τούκου προέρχεται από μεγάλη απραξία και έχει ορίζοντα επιστροφής το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Στο πιο αισιόδοξο σενάριο, στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

«It’s gonna be a “B”ig day»: Ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε τον Μπακασέτα με μήνυμα στα social media
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:51 - 22.01.2024

«It’s gonna be a “B”ig day»: Ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε τον Μπακασέτα με μήνυμα στα social media

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του επίσημου λογαριασμό της στο instagram προϊδέασε τους φιλάθλους των «πράσινων» για το τι θα ακολουθήσει μέσα στη μέρα με το «It’s gonna be a “B”ig day».

Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησαν οι Βέρμπιτς, Σπόραρ, οι οποίοι θα υποβληθούν σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού τους. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι δύο Σλοβένοι δεν θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο για το ματς με τον ΠΑΟΚ.