Μπλάνκο: «Ευχαριστώ τον Μελισσανίδη - Η καρδιά μου είναι κιτρινόμαυρη»

Ίσμαελ Μπλάνκο

i

© Intime

Μπλάνκο: «Ευχαριστώ τον Μελισσανίδη - Η καρδιά μου είναι κιτρινόμαυρη»

Sportal newsroom 11:38 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 28.05.2023

Μετά τα όσα έζησε στη φιέστα της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο, ο Ίσμαελ Μπλάνκο θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για αυτήν την αξέχαστη εμπειρία, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αγάπη του για την Ένωση.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αποτέλεσε έναν από τους θρύλους και πιο αγαπητούς παίκτες της ΑΕΚ. Οι οπαδοί της Ένωσης δεν θα ξεχάσουν τα όσα πρόσφερε ο Αργεντίνος, για αυτό και θα τον έχουν για πάντα στην καρδιά τους. Η φετινή ονειρική σεζόν για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα τελείωσε με ιδανικό τρόπο, καθώς το νταμπλ επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 45 χρόνια.

Μπλάνκο στο Sportal: «Την Κυριακή θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί για την ΑΕΚάρα»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

08:51 - 12.05.2023

Μπλάνκο στο Sportal: «Την Κυριακή θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί για την ΑΕΚάρα»

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αναμένεται στη χώρα μας προκειμένου να γιορτάζει μαζί με τον κόσμο της ΑΕΚ, την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο «Ζορό» μίλησε στο Sportal για την Ένωση, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την φιέστα, για την οποία όπως τόνισε δεν μπορεί να περιμένει!

Στη φιέστα για το πρωτάθλημα στο τελευταίο ματς των play offs απέναντι στον Βόλο, ένας από τους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και ο Μπλάνκο. Ο πρώην επιθετικός της Ένωσης νιώθει ευγνώμων για την πρόσκληση που έλαβε από τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης, για αυτό κι έστειλε το δικό του μήνυμα, στο οποίο περιγράφει τα όσα έζησε στη φιέστα για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου.

Πάολο Φερνάντες: Ένας αρτίστας του ποδοσφαίρου που έμαθε την τέχνη του στην Μάντσεστερ Σίτι και πανηγύρισε το νταμπλ με την ΑΕΚ (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:47 - 28.05.2023

Πάολο Φερνάντες: Ένας αρτίστας του ποδοσφαίρου που έμαθε την τέχνη του στην Μάντσεστερ Σίτι και πανηγύρισε το νταμπλ με την ΑΕΚ (vids)

Τα πρώτα του βήματα στην Σαραγόσα, η εκτόξευση στη Μάντσεστερ Σίτι, ο τραυματισμός και η μεταγραφή του στην Ελλάδα για Βόλο κι έπειτα για να ενταχθεί στην ΑΕΚ. Ο Πάολο Φερνάντες ήταν αυτός που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στον τελικό Κυπέλλου Novibet κι αποθεώθηκε για την περίτεχνη ενέργειά του.

«Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος με είχε υπόψη για τη φιέστα της αγαπημένης μου ΑΕΚ. Προσωπικά ήταν πολύ συναρπαστικό το να επιστρέφεις σε αυτό το μέρος μετά από τόσο καιρό και να συνεχίζεις να νιώθεις την ίδια αγάπη ή και περισσότερη από όλη η οικογένεια της ΑΕΚ.

Από την άλλη θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της που μου δείχνουν την αγάπη τους από παντού από την πρώτη στιγμή. Νιώθω περηφάνια που επιστρέφω λίγη από την αγάπη στο γήπεδο. Θέλω να σας πω ότι από εδώ που είμαι, η καρδιά μου έχει ένα μικρό μέρος βαμμένο κίτρινο και μαύρο. Από τότε που έφτασα με έκαναν να νιώθω μέρος αυτής της όμορφης οικογένειας και είναι κάτι πολύ ευχάριστο για εμένα.

Σας ευχαριστώ όλους, γιορτάστε για τους τίτλους», αναφέρει ο «Ζορό» σε ανάρτησή του.