Φιλικό προς τιμήν του Ρικέλμε με καλεσμένο τον Μέσι διοργανώνει η Μπόκα Τζούνιορς

Χουάν Ραμόν Ρικέλμε

i

©intime

Φιλικό προς τιμήν του Ρικέλμε με καλεσμένο τον Μέσι διοργανώνει η Μπόκα Τζούνιορς

Sportal newsroom 16:36 - 18.04.2023

Η Μπόκα Τζούνιορς θα τιμήσει τον Χουάν Ραμόν Ρικέλμε, που αποχωρεί από τη θέση της αντιπροεδρίας με ένα φιλικό, στο οποίο καλεσμένος θα είναι ο Μέσι.

Θα πέσουν τα τσιμέντα στο «Μπομπονέρα». Η Μπόκα Τζούνιορς σκέφτεται να κάνει ένα μεγάλο δώρο στους φίλους της ομάδας. Αναφορές από την Αργεντινή υποστηρίζουν ότι η ομάδα του Μπουένος Άιρες θα αποχαιρετήσει τον θρύλο του συλλόγου, Χουάν Ραμόν Ρικέλμε, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη θέση του αντιπρόεδρους, όπως είχε δηλώσει νωρίτερα. 

Κάπως έτσι η Μπόκα για να τον τιμήσει θέλει να οργανώσει ένα φιλικό παιχνίδι στο «Μπομπονέρα», στο οποίο καλεσμένος θα είναι και ο Λιονέλ Μέσι. Οι σχέσεις των δύο ποδοσφαιριστών είναι αρκετά καλές, αφού στο παρελθόν μάλιστα έχουν ποζάρει με τη φανέλα της ομάδας, όπου πάνω σε αυτήν ήταν γραμμένο το όνομα του Λίο. 

Η πιθανότητα να βρεθεί ο Μέσι στο Μπουένος Άιρες είναι μεγάλη, αφού ο Αργεντινός σταρ θα βρεθεί και στην τελετή αποχαιρετισμού του Μάξι Ροντρίγκες, που θα κρεμάσει τα παπούτσια του και η Νιούελς Ολντ Μπόις θα ετοιμάσει μεγάλη γιορτή προς τιμήν του.