Ο Μέσι έπιασε τον Κριστιάνο στα γκολ στην Ευρώπη και έχει την ευκαιρία να τον ξεπεράσει

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Alex Grimm/Getty Images/Ideal Images

Ο Μέσι έπιασε τον Κριστιάνο στα γκολ στην Ευρώπη και έχει την ευκαιρία να τον ξεπεράσει

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:15 - 16.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 16.04.2023

Ο Λιονέλ Μέσι με το γκολ που πέτυχε στο ματς της Παρί με τη Λανς έφθασε τα 495 τέρματα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ισοφάρισε την απόδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Εύκολο βράδυ πέρασε το Σάββατο (15/4) η Παρί Σεν Ζερμέν. Μέσα σε εννιά λεπτά οι Παριζιάνοι «καθάρισαν» το ματς με τη Λανς, πανηγυρίζοντας την νίκη με 3-1. 

Για την Παρί το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Κιλιάν Εμπαπέ, με το γκολ του Γάλλου να είναι ιστορικό, ο Βιτίνια και ο Λιονέλ Μέσι. Το γκολ του Αργεντινού σούπερ σταρ είναι επίσης ιστορικής σημασίας. 

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έφθασε συνολικά τα 21 γκολ με τον γαλλικό σύλλογο και πλέον μετρά 495 τέρματα συνολικά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λανς ο Pulga ισοφάρισε την επίδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο CR7 έχει σκοράρει 495 γκολ συνολικά σε επίπεδο ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με τις φανέλες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει την ευκαιρία στο άμεσο διάστημα να ξεπεράσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος εδώ και μερικούς μήνες αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλλά Νασρ.