Ισοπαλία με κόστος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη «ματσάρα» με τη Μπόρνμουθ
i

Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images

Ισοπαλία με κόστος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη «ματσάρα» με τη Μπόρνμουθ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:36 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 13.04.2024

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι πρόσφεραν οι Μπόρνμουθ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ισοπαλία (2-2) να κοστίζει στη δεύτερη την 6η θέση της Premier League.

Ένα απίθανο ματς πρόσφεραν οι Μπόρνμουθ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες έμειναν ισόπαλες στο «Βιτάλιτι Στάντιουμ» με σκορ 2-2. Ένα σκορ το οποίο προκάλεσε την πτώση της φιλοξενούμενης στη βαθμολογία της Premier League, μετά και τη νίκη της Νιούκαστλ κόντρα στην Τότεναμ.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα ήταν και το γκολ των γηπεδούχων, με τον Σένεσι να τροφοδοτεί τον Σολάνκε και εκείνος να εξαπολύει ένα δυνατό σουτ που έφερε το 1-0 στο 16'. Ακολούθησε η προσπάθεια του Ράσφορντ στο 18', ενώ στο επόμενο τρίλεπτο η Μπόρνμουθ απείλησε δύο φορές. Στο 30 ο Κρίστι έκανε ένα σουτ που σταμάτησε από τον Ονάνα και ένα λεπτό αργότερα ο Μπρούνο Φερνάντες πήρε ένα ριμπάουντ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ωστόσο η έκβαση του πρώτου μέρους βρήκε τους παίκτες του Ιραόλα να έχουν το προβάδισμα. Αυτή τη φορά ο σκόρερ του πρώτου γκολ τροφοδότησε τον Κλουιβέρτ που με ένα έξοχο σουτ έκανε το 2-1. Δύο ακόμα ευκαιρίες είχε η Μπόρνμουθ μέχρι την ανάπαυλα, ενώ η μία του Μπρούνο Φερνάντες στο 45+8' κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός παρέμεινε γρήγορος, αλλά οι ευκαιρίες λιγοστέψανε. Η πρώτη καλή ήταν το γκολ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι με το πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες έφτασαν στην ισοφάριση. Νωρίτερα, ο Άνταμ Σμιθ έκανε χέρι εντός της περιοχής και ο ρέφερι καταλόγισε παράβαση. Στο 90+6' ήρθε και η σειρά της γηπεδούχου να ζητήσει πέναλτι, όμως με παρέμβαση του VAR φάνηκε να μην υπάρχει μαρκάρισμα εντός της περιοχής, ααπό τον Καμπουάλα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 33ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: