Η Νιούκαστλ «καθάρισε» με τεσσάρα την Τότεναμ και «πάτησε» εξάδα
i

©Photo by Owen Humphreys/PA Images via Getty Images

Η Νιούκαστλ «καθάρισε» με τεσσάρα την Τότεναμ και «πάτησε» εξάδα

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:37 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 13.04.2024

Η Νιούκαστλ «καθάρισε» με 4-0 την αποκαρδιωτική Τότεναμ και ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας, για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Η Νιούκαστλ ήταν εντυπωσιακή. Η ομάδα του Έντι Χάου «καθάρισε» με 4-0 την αποκαρδιωτική Τότεναμ με πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Ίσακ, για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Νιούκαστλ ανέβηκε προσωρινά στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 60 βαθμούς. Η Τότεναμ, από την άλλη, παραμένει ισόβαθμη με την Άστον Βίλα, από την οποία όμως έχει πλέον χειρότερη διαφορά τερμάτων και έτσι υποχώρησε πέμπτη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στο 30ο λεπτό πήραν το προβάδισμα. Μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Μπρούνο Γκιμαράες έκανε την κάθετη πάσα στον Αλεξάντερ Ίσακ, ο οποίος εκτέλεσε με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή τον Βικάριο για το 1-0.

Ωστόσο το κακό συνεχίστηκε για τους φιλοξενούμενους, καθώς δυο λεπτά οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Πέδρο Πόρο έκανε λάθος γύρισμα, ο Γκόρντον έκλεψε την μπάλα, «άδειασε» τον Φαν Ντε Φεν και εκτέλεσε από κοντά τον Βικάριο για το 2-0 των «καρακάξων».

Η ομάδα του Έντι Χάου συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51ο λεπτό βρήκαν δίχτυα για τρίτη φορά στο ματς. Ο Γκιμαράες βρήκε τον Ίσακ και εκείνος με κοντινό τελείωμα έκανε το 3-0 για τη Νιούκαστλ. Έτσι ο Σουηδός επιθετικός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση. Το τελικό 4-0 για τις «καρακάξες» διαμόρφωσε ο Φαμπιάν Σερ, μετά, από ασίστ του Γκόρντον.

Οι ενδεκάδες

Νιούκαστλ: Ντουμπράφκα, Κραφτ, Σερ (90' Ντάμετ), Μπερν, Μέρφι (78' Λιβραμέντο), Λόνγκσταφ, Γκιμαράες (90' Γουάιτ), Άντερσον (89' Ρίτσι), Μπαρνς (89' Χολ), Ίσακ, Γκόρντον

Τότεναμ: Βικάριο, Πόρο (49' Έμερσον), Ρομέρο, Φαν ντε Φεν, Ουντότζι, Μπισούμα (57' Χόιμπιεργκ), Μπεντανκούρ (57' Σαρ), Τζόνσον, Μάντισον (81' Λο Σέλσο), Βέρνερ, Σον (58' Κουλουσέφσκι)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 33ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (34ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ