Η απογοήτευση συνεχίζεται στον πλανήτη Τσέλσι, «κουλούρια» στο Μπόρνμουθ
i

© Photo by Ryan Pierse/Getty Images

Η απογοήτευση συνεχίζεται στον πλανήτη Τσέλσι, «κουλούρια» στο Μπόρνμουθ

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:58 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:19 - 17.09.2023

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά η Τσέλσι, η οποία «κόλλησε» στο 0-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ.

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η Τσέλσι! Οι «μπλε» το έπιασαν από 'κει που το άφησαν πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και αγνόησαν για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι τη νίκη, καθώς ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ με την Μπόρνμουθ στο «Vitality Stadium» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League.

Έτσι, παρέμειναν στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος με 5 βαθμούς και στο -10 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ τα «κεράσια» έμειναν στην 15η θέση με 3 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 14', με την προσπάθεια του Τζάκσον να σταματά στο δοκάρι. Έπειτα από πέντε λεπτά, απάντησαν οι γηπεδούχοι, με τον Ουατάρα να μην νικά τον Σάντσεθ όμως και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ.

Τριάρα της Μπράιτον στη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» - Έπεσε ηρωικά η Γουέστ Χαμ κόντρα στη Σίτι
PREMIER LEAGUE

18:58 - 16.09.2023

Τριάρα της Μπράιτον στη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» - Έπεσε ηρωικά η Γουέστ Χαμ κόντρα στη Σίτι

Σκόρπισε τον τρόμο η Μπράιτον, που επικράτησε 3-1 της Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ, ενώ η Γουέστ Χαμ παρότι προηγήθηκε και το πάλεψε, ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-1.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα ήταν πανομοιότυπη, με την ομάδα του Ποτσετίνο να είναι ανώτερη και να έχει και δεύτερο δοκάρι στο 51' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στέρλινγκ, ενώ στη συνέχεια ο Κόλγουιλ πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ήταν εκτεθειμένος. Όσο κυλούσε ο χρόνος η Τσέλσι έβγαζε κούραση, η Μπόρνμουθ δεν κατάφερνε να χυπήσει στην κόντρα και το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.