Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ελίς: Χειρουργήθηκε στο κρανίο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Αλμπέρτ Ελίς

i

PrtScr

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ελίς: Χειρουργήθηκε στο κρανίο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Κώστας Τόπας 10:34 - 25.02.2024

Σε τεχνητό κώμα το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο, μετά το χτύπημα στο κεφάλι του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ligue 2 μεταξύ Μπορντό και Γκινγκάμπ, ο Αλμπέρτ Ελίς χειρουργήθηκε τη νύχτα. Ανησυχητική παραμένει η κατάσταση για τον επιθετικό από την Ονδούρα.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα μεταξύ Μπορντό και Γκινγκάμπ, ο Αλμπέρτ Ελίς είχε μια μονομαχία με τον Ντονασιέν Γκομίς, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο. Η κατάσταση της υγείας του προκαλεί μεγάλη ανησυχία, μιας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία, ο παίκτης είχε τις αισθήσεις του τη στιγμή της αποχώρησης του από το γήπεδο πριν τεθεί σε τεχνητό κώμα κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο στο Μπορντό.

Η κατάσταση παραμένει σοβαρή και ανησυχητική σήμερα το πρωί της Κυριακής, όπως αναφέρει το «France Bleu Gironde». Συνοδευόμενος από την οικογένειά του στο νοσοκομείο, ο Ελίς βρίσκεται στο δωμάτιο ανάρρωσης, όπου πλέον θα απαιτείται υπομονή. Θα χρειαστεί να γίνει μια ανασκόπηση της κατάστασης του 28χρονου ποδοσφαιριστή, αφού μειωθεί το αιμάτωμα, προκειμένου να διαπιστωθούν πιθανές νευρολογικές επιπτώσεις.

Ο Έλις χειρουργήθηκε στο κρανίο κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά οι ανησυχίες σχετική με την κατάσταση της υγείας του είναι ακόμα ζωντανές. Λόγω του σοκ στον αγωνιστικό χώρο, ο αγώνας της Μπορντό με την Γκινγκάμπ διεκόπη για οκτώ λεπτά. Χωρίς τον Ελίς η Μπορντό επικράτησε με 1-0, με τους ποδοσφαιριστές να στέλνουν στη συνέχεια μηνύματα συμπαράστασης στον συμπαίκτη τους.