Ο Ελίς της Μπορντό εξακολουθεί να βρίσκεται σε τεχνητό κώμα

Αλμπέρτ Ελίς

i

PrtScr

Ο Ελίς της Μπορντό εξακολουθεί να βρίσκεται σε τεχνητό κώμα

Κώστας Τόπας 10:34 - 27.02.2024

Ο επιθετικός της Μπορντό, Άλμπερτ Ελίς εξακολουθεί να βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με την Γκινγκάμπ.

Ο Άλμπερτ Ελίς συγκρούστηκε με τον αμυντικό Ντονατιέν Γκόμις το Σάββατο (17/02) και έπειτα παρέμεινε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο για αρκετά λεπτά, μέχρι να τον απομακρύνουν ε φορείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τις αισθήσεις του, αλλά ο επιθετικός της Μπορντό έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, πριν τεθεί σε τεχνητό κώμα κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

«Φέρει τραύμα στο κεφάλι, γι' αυτό και είναι ακόμα σε κώμα. Θα παρακολουθούμε την κατάσταση της υγείας του στο νοσοκομείο. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι ακόμα αδύνατο να πούμε οτιδήποτε για τις συνέπειες για τον Άλμπερτ και την πρόγνωση», ανέφεραν άνθρωποι της γαλλικής ομάδας. Επιπλέον, η Μπορντό έδειξε ότι θα παρέχει ψυχολογική υποστήριξη στους παίκτες και το επιτελείο του συλλόγου.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ελίς: Χειρουργήθηκε στο κρανίο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του
LIGUE 1

10:34 - 25.02.2024

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ελίς: Χειρουργήθηκε στο κρανίο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Σε τεχνητό κώμα το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο, μετά το χτύπημα στο κεφάλι του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ligue 2 μεταξύ Μπορντό και Γκινγκάμπ, ο Αλμπέρτ Ελίς χειρουργήθηκε τη νύχτα. Ανησυχητική παραμένει η κατάσταση για τον επιθετικό από την Ονδούρα.

Εν τέλει, ο Ελίς χειρουργήθηκε στο κρανίο κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά οι ανησυχίες σχετική με την κατάσταση της υγείας του είναι ακόμα ζωντανές. Λόγω του σοκ στον αγωνιστικό χώρο, ο αγώνας της Μπορντό με την Γκινγκάμπ διεκόπη για οκτώ λεπτά. Χωρίς τον Ελίς η Μπορντό επικράτησε με 1-0, με τους ποδοσφαιριστές να στέλνουν στη συνέχεια μηνύματα συμπαράστασης στον συμπαίκτη τους.