Μποροβήλος σε παίκτες: «Συνεχίστε έτσι, μη το βάζετε κάτω και στο τέλος εμείς θα είμαστε στην εξάδα»

Γιώργος Μποροβήλος

i

© Intime

Μποροβήλος σε παίκτες: «Συνεχίστε έτσι, μη το βάζετε κάτω και στο τέλος εμείς θα είμαστε στην εξάδα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:04 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 13.02.2024

Ο Γιώργος Μποροβήλος μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τη Λαμία, θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών των Αρκάδων εν όψει της συνέχειας.

Η Λαμία αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι της έκτης θέσης και της εισόδου στα πλέι οφ, επικρατώντας (με ανατροπή) 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο «Αθανάσιος Διάκος» και αφήνοντας τους Αρκάδες τέσσερις βαθμούς πίσω, ενώ ταυτόχρονα οι νικητές πλησίασαν τον (πέμπτο) Άρη στο -2.

Πρωταγωνιστής ο Καρλίτος με δύο γκολ (68', 81') και σωτήριος ο Κοσέλεφ με σημαντικές αποκρούσεις, μεταξύ των οποίων και σε ένα πέναλτι. Με δέκα παίκτες αγωνίζονταν οι Αρκάδες από το 37ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών της ομάδας, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Αστέρας θα είναι στην εξάδα. 

«Συνεχίστε έτσι, μην απογοητεύεστε. Δεν γίνεται να έχετε αυτήν την ατυχία κάθε Κυριακή, μη το βάζετε κάτω και στο τέλος εμείς θα είμαστε στην εξάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα.