Βόκολος: «Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου, κοιτάμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Ο Λεωνίδας Βόκολος και ο Καρλίτος

Βόκολος: «Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου, κοιτάμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:22 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 11.02.2024

Υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του υποστήριξε πως είναι ο Λεωνίδας Βόκολος, μιλώντας μετά το παιχνίδι της Λαμίας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η Λαμία επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης, χάρη στον απίθανο Καρλίτος. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Λεωνίδας Βόκολος υποστήριξε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με τον Παναθηναϊκό, το ερχόμενο Σάββατο. 

«Σημαντική νίκη για την ομάδα μου, σε ένα παιχνίδι που αξίζαμε 100%, παρότι στο πρώτο μέρος ο Αστέρας στάθηκε λίγο πιο τυχερός και κατάφερε να προηγηθεί, κόντρα στη ροή του αγώνα. Αυτά τα παιδιά πιστεύουνε και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια μπροστά. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου. 

Αυτή τη στιγμή είμαστε σε τροχιά playoffs αλλά έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Όπως έχω ξαναπεί αυτή η ομάδα πάει σε κάθε ματς με σκοπό τη νίκη, οπότε το μόνο που κοιτάμε είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο».

Ράσταβατς: «Ο λόγος που χάσαμε είναι επειδή ήμασταν άτυχοι»

Την ίδια ώρα, ο Μίλαν Ράσταβατς μιλώντας για την ήττα της ομάδας του τόνισε πως αυτή προέκυψε από τον παράγοντα «ατυχία». Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο Ράσταβατς τόνισε πως: 

«Πιστεύω πως είμασταν λίγο άτυχοι στο σημερινό παιχνίδι, αυτός είναι ο μόνος λόγος που χάσαμε. Σύμφωνα με τις καλές μας ευκαιρίες αλλά και την κατάσταση του παιχνιδιού στον αγωνιστικό χώρο, ήμασταν πολύ μακριά από ένα τέτοιο κακό αποτέλεσμα. Παίξαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, με δέκα ποδοσφαιριστές για ένα μεγάλο μέρος και το μόνο που μας έλλειπε σήμερα ήταν η τύχη.

Πρώτα από όλα πιστεύω πως υπάρχουν όντως δύο ομάδες που παλεύουν για την έκτη θέση, δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος».