Ο Μπουχαλάκης άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου (vid)

Το γκολ του Μπουχαλάκη

i

© PrtScr

Ο Μπουχαλάκης άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:07 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 24.09.2023

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Χέρτα Βερολίνου κόντρα στη Χόλσταϊν Κίελ και στη νίκη των φιλοξενούμενων (2-3), ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πέτυχε το παρθενικό του γκολ.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης άνοιξε λογαριασμό στα γήπεδα της Γερμανίας.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Χόλσταϊν Κιλ και τη Χέρτα Βερολίνου για την 7η αγωνιστική της Bundesliga 2, ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού πέτυχε το παρθενικό του γκολ.

Η ομάδα από το Βερολίνο πήρε σπουδαίο διπλό με 2-3, και ο Μπουχαλάκης πέτυχε το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων στο 40ο λεπτό με μία κοντινή προβολή.

Με αυτήν τη νίκη η Χέρτα ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννιά πόντους και στο -3 από τη Χόλσταϊν Κιλ.

Να θυμίσουμε πως στο ίδιο πρωτάθλημα την ίδια αγωνιστική, ακόμη ένα Ελληνόπουλο... διέπρεψε.

Ο λόγος γίνεται για τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος βρήκε ξανά δίχτυα για λογαριασμό της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο παιχνίδι με το Αννόβερο.

Η γερμανική ομάδα τα βρήκε σκούρα στο παιχνίδι με το Αννόβερο, αναμέτρηση που διεξήχθη για την 5η αγωνιστική της Bundesliga 2. Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν προηγήθηκαν με 0-1 στο 7' με το γκολ του Σέντρικ Τεουσέρτ. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ κατάφερε τελικά να φτάσει στην ισοφάριση με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Τζόλη στο 58' του αγώνα.

Αθλητικός διευθυντής Φορτούνα Ντίσελντορφ: «Εάν υπάρχουν χρήματα ίσως να κρατήσουμε τον Τζόλη»
BUNDESLIGA

17:38 - 21.09.2023

Αθλητικός διευθυντής Φορτούνα Ντίσελντορφ: «Εάν υπάρχουν χρήματα ίσως να κρατήσουμε τον Τζόλη»

Ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα Ντίσελντορφ και θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Κλάους Άλοφς μίλησε για το μέλλον του Χρήστου Τζόλη, ο οποίος έχει ξεκινήσει δυναμικά στα γήπεδα της Γερμανίας.

Αυτό ήταν το 5ο γκολ για τον Χρήστο Τζόλη με τη νέα του ομάδα. Μάλιστα ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Συγκεκριμένα ο 24χρονος βρήκε δίχτυα δύο φορές κόντρα στη Έλβερσμπεργκ και μια φορά απέναντι σε Καρλσρούη, Χάνσα Ρόστοκ και Αννόβερο. Αξίζει να σημειωθεί πως με το βαθμό που πήρε η Φορτούνα, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 14 βαθμούς.