Μπράιτον: Ανανέωσε ο Καϊσέδο

Μόισες Καϊσέδο

i

©Photo by Richard Sellers/Getty Images/Ideal Images

Μπράιτον: Ανανέωσε ο Καϊσέδο

Κώστας Τσιακλής 23:26 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 04.03.2023

Η Μπράιτον ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Μόισες Καϊσέδο μέχρι το 2027, ενώ έχει και την επιλογή να τον ανανεώσει για άλλον έναν χρόνο.

Η Μπράιτον ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μόισες Καϊσέδο. Ο μέσος από το Εκουαδόρ υπέγραψε νέο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2027, με την ομάδα να έχει και την επιλογή να του το ανανεώσει για άλλη μια χρονιά.

Ο 21χρονος άσος το προηγούμενο διάστημα με τις εμφανίσεις του στο γήπεδο κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα ομάδων, όπως η Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ. Οι «κανονιέρηδες» μάλιστα, έφτασαν πολύ κοντά στη μεταγραφή του νεαρού στην περίοδο του Ιανουαρίου, καταθέτοντας πρόταση που άγγιζε τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Καϊσέδο με δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της Μπράιτον ότι ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα, για να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Παράλληλα, είχε χάσει μερικές προπονήσεις, προκειμένου να πιέσει ακόμα παραπάνω για να αποχωρήσει.

Τελικά όχι μόνο δεν έφυγε, αλλά υπέγραψε και νέο τετραετές συμβόλαιο. Την εξέλιξη αυτή σχολίασε και ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι.

«Αυτά είναι φανταστικά νέα για τον σύλλογο, τους οπαδούς μας, για μένα και το πιο σημαντικό για τον Μοίζες. Θα μας κάνει πιο δυνατούς καθώς προχωράμε προς στους στόχους μας στο γήπεδο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Καϊσέδο μεταγράφηκε στη Μπράιτον τον Φεβρουάριο του 2021 από την Ιντιπετιέντε Ντελ Βάλε της πατρίδας του, όμως τον Αύγουστο του ίδιου έτους δόθηκε δανεικός στην Βελγική Μπέρσοτ.

Με τους «γλάρους» πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι του FA Cup κόντρα στην Τότεναμ, στις 05 Φεβρουαρίου του 2022.

Πλέον αποτελεί ένα από τα βασικότερα γρανάζια της ομάδας και έχει ως απολογισμό 35 συμμετοχές, με δύο γκολ και τρεις ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπράιτον με τον Καϊσέδο βασικό στην ενδεκάδα της στην Premier League, μετράει 15 νίκες σε 29 ματς, χάνοντας μόνο εφτά.