Τρομερή Μπρέντφορντ συνέχισε το αήττητο και βλέπει Conference, 3-2 τη Φούλαμ

Άιβαν Τόνεϊ

i

© Photo by Alex Davidson/Getty Images

Τρομερή Μπρέντφορντ συνέχισε το αήττητο και βλέπει Conference, 3-2 τη Φούλαμ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:22 - 07.03.2023

Η Μπρέντφορντ επικράτησε της Φούλαμ με 3-2 και έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί της. Πλέον, η ομάδα του Τόμας Φρανκ βρίσκεται στο -1 από την 7η αντίπαλο της και ο στόχος του Europa Conference League είναι πιο κοντά.

Η Μπρέντφορντ ήταν εξαιρετική κόντρα στη Φούλαμ και με νίκη 3-2 συνέχισε το μεγαλύτερο αήττητο σερί της Premier League. Η ομάδα του Τομ Φρανκ, πλέον, βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο Europa Conference League, αφού με παιχνίδια λιγότερα από το σύνολο του Μάρκο Σίλβα έχει την ευκαιρία να «κλέψει» την έβδομη θέση.

Στα του αγώνα, ο Ίθαν Πίκοκ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του μόλις στο έκτο λεπτό του αγώνα. Η απάντηση ήρθε από τον Σόλομον λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (39), ο οποίος ισοφάρισε το ματς. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1, όμως η μοναδική «κερδισμένη» ήταν η φιλοξενούμενη.

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, ο Τόνεϊ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Μπρέντφορντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 53'. Αυτό, μάλιστα, αυξήθηκε σε 3-1 από τον Γένσεν στο 85', με τον Δανό να «κλειδώνει» το τρίποντο. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Σίλβα ήταν να μειώσει στο 90+9' με τον Κάρλος Βινίσιους.