Δέκα οπαδοί του ΠΑΟΚ συνελήφθησαν στο Βέλγιο για πλαστά εισιτήρια και βεγγαλικά!
i

© Intime

Δέκα οπαδοί του ΠΑΟΚ συνελήφθησαν στο Βέλγιο για πλαστά εισιτήρια και βεγγαλικά!

Η αστυνομία του Βελγίου σταμάτησε δύο αυτοκίνητα με φίλους του ΠΑΟΚ και προχώρησε στη σύλληψή τους πριν το ματς με την Μπριζ.

Η αστυνομία του Βελγίου συνέλαβε δέκα φίλους του ΠΑΟΚ!

Λίγες ώρες πριν την πρώτη «μάχη» με την Μπριζ για τους «8» του Conference League και με φόντο τα ημιτελικά, οι φίλοι του Δικεφάλου έδωσαν βροντερό «παρών» στο κέντρο της πόλης κι έστησαν ένα... ατελείωτο πάρτι.

Ωστόσο δέκα από τους οπαδούς που έκαναν το ταξίδι για το Βέλγιο, ήρθαν αντιμέτωποι με τις αρχές.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Βελγίου, η αστυνομία σταμάτησε δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν συνολικά δέκα φίλοι του ΠΑΟΚ. Στην κατοχή τους μέσα στα αμάξια βρέθηκαν πλαστά εισιτήρια και βεγγαλικά, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Δήμαρχος Μπριζ: «Πώς να ελεγξει η αστυνομία τους ΠΑΟκτσήδες;»

Ο Δήμαρχος του Μπριζ, Ντιρκ Ντε Φο μίλησε στα ΜΜΕ του Βελγίου αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη του και τους φίλους του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως υπάρχουν φίλοι των «ασπρόμαυρων» χωρίς εισιτήριο στην πόλη.

«Στην πόλη υπάρχει... κόκκινος συναγερμός λόγω των φίλων του ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε τη φήμη που κουβαλούν και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.Καλώ τους πολίτες όταν δουν κάποια περίεργη ή παραβατική συμπεριφορά να το καταγγείλουν στην αστυνομία. Υπάρχουν 1.500 φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί λόγω του ότι έρχονται αρκετοί χωρίς εισιτήρια.Ως εκ τούτου, θα είναι λίγο δύσκολο για την αστυνομία μας να κρατήσει αυτούς τους ανθρώπους υπό έλεγχο και μακριά από το γήπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων.