Στο Βέλγιο ο Νίκος Σαββίδης για την πρώτη «μάχη» του ΠΑΟΚ με την Μπριζ

Νίκος Σαββίδης

i

© Intime

Στο Βέλγιο ο Νίκος Σαββίδης για την πρώτη «μάχη» του ΠΑΟΚ με την Μπριζ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:23 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 03:34 - 17.05.2024

Ο Νίκος Σαββίδης θα δώσει το «παρών» στο γήπεδο της Μπριζ για την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με φόντο τα ημιτελικά του Conference League.

Η επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση για τον ΠΑΟΚ πλησιάζει!

Σε λίγες ώρες (7/3, 22:00), η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα κοντραριστεί με την Μπριζ, στο πρώτο ματς για τους «8» του Conference League, ενώ η ρεβάνς της Τούμπας είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα (18/4, 22:00).

Επική συνάντηση ΠΑΟΚτσή με Τουρκάλα ρεπόρτερ στην Αθήνα: «Καλή η Φενέρ, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος» (vid)
CONFERENCE LEAGUE

17:25 - 11.04.2024

Επική συνάντηση ΠΑΟΚτσή με Τουρκάλα ρεπόρτερ στην Αθήνα: «Καλή η Φενέρ, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος» (vid)

Το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο «A Spor», έκανε ρεπορτάζ για την ποδοσφαιρική και πολιτιστική πλευρά της Αθήνας και η παρέμβαση ενός ΠΑΟΚτσή «έκλεψε» την παράσταση.

Σε αυτήν την πρώτη «μάχη» στο «Γιαν Μπρέιντελ» βρίσκεται και ο Νίκος Σαββίδης. Ο γιος του προέδρου του Δικεφάλου θα δώσει το «παρών» στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, κάτι που δεν κάνει για πρώτη φορά φέτος, καθώς ο ίδιος είχε βρεθεί στο Αμπερντίν, σε εκείνη την απίστευτη ανατροπή των ασπρόμαυρων, αλλά και στο Ζάγκρεμπ.

Διαμαρτυρίες των οπαδών του ΠΑΟΚ έξω από το Ευρωκοινοβούλιο για τα θύματα των Τεμπών (vid)

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα για τους «8» του Conference League (11/4, 22:00), αρκετοί φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έδωσαν το «παρών» στο Ευρωκοινοβούλιο των Βρυξελλών κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Οι ίδιοι φώναξαν συνθήματα υπέρ των οικογενειών των 57 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών. «Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη», ανέφεραν μεταξύ άλλων, ενώ την ίδια ώρα στράφηκαν και κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.