Σκάουτερ της Λίβερπουλ στο Βέλγιο για το Μπριζ - ΠΑΟΚ

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Σκάουτερ της Λίβερπουλ στο Βέλγιο για το Μπριζ - ΠΑΟΚ

Κώστας Τόπας 15:13 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 11.04.2024

Σκάουτερ της Λίβερπουλ αλλά και άλλων ομάδων της Premier League θα βρίσκονται απόψε (11/04, 22:00) στο «Γιαν Μπρέιντελ» για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ.

Ο ΠΑΟΚ δίνει απόψε (11/04, 22:00) κρίσιμο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Conference League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει το αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διατηρήσει ή ακόμα καλύτερα να αυξήσει τις πιθανότητές τους για πρόκριση στα ημιτελικά μια ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ στην ιστορία του.

Όπως είναι φυσικό στους οπαδούς του ΠΑΟΚ επικρατεί έντονος ενθουσιασμός για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, με πολλούς από αυτούς να ταξιδεύουν μέχρι το Βέλγιο με σκοπό να δουν την αγαπημένη το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου από κοντά.

Οσον αφορά την Κλαμπ Μπριζ, οι Βέλγοι έκαναν τη δική τους ανατροπή κόντρα στην Μόλντε, έχοντας ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 2-1. Απέδωσαν εξαιρετικά στον επαναληπτικό απέναντι στους Σουηδούς, επικράτησαν με 3-0 και πήραν το εισιτήριο για τους «8».

Πριν όμως από την φάση των «16», κυριάρχησαν σε έναν όμιλο με Μπεσίκτας, Μπόντο Γκλιμτ και Λουγκάνο, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία με πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Άφησαν δύο βαθμούς στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων απέναντι στην τουρκική ομάδα, όμως στη συνέχεια πάτησαν το «γκάζι», μέτρησαν πέντε διαδοχικές νίκες και τερμάτισαν στην κορυφή του τέταρτου ομίλου με 16 βαθμούς.

Το «Γιαν Μπρέιντελ» αναμένεται κατάμεστο, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι ένα γήπεδο χωρητικότητας 29.062 θεατών και έχουν ήδη πωληθεί περί τα 20.000 εισιτήρια στους οπαδούς των Βέλγων, σε συνδυασμό με τα 1.400 των Ελλήνων οπαδών.

Ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές που θα παρευρίσκονται απόψε στο γήπεδο θα είναι και σκάουτερ της Λίβερπουλ αλλά κι άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο tweet του ο ρεπόρτερ, Μπένσε Μπόσακ. Οπως τονίζει χαρακτηριστικά:

«Σκάουτερ της Λίβερπουλ θα παρευρεθούν στο Βέλγιο απόψε για να παρακολουθήσουν την Κλαμπ Μπριζ εναντίον του ΠΑΟΚ στο UEFA Conference League μεταξύ πολλών άλλων σκάουτερ της Premier League και της Ευρώπης. Οι παίκτες που θα μπορούσαν να παρακολουθούν είναι ο Μάξιμ Ντε Κάιπερ και ο Αντόνιο Νούσα».

Ο πρώτος αγωνίζεται τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί μπακ της άμυνας, έχοντας πραγματοποιήσει φέτος 45 εμφανίσεις, με απολογισμό τέσσερις ασίστ και 12 ασίστ, ενώ ο Αντόνιο Νούσα αγωνίζεται στα «φτερά» της επίθεσης και φέτος έχει καταγράψει 35 εμφανίσεις, σκοράροντας τέσσερις φορές και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ.