Δήμαρχος Μπριζ: «Πώς να ελεγξει η αστυνομία τους ΠΑΟκτσήδες;»

Δήμαρχος Μπριζ: «Πώς να ελεγξει η αστυνομία τους ΠΑΟκτσήδες;»

Μάνος Τσαλγατίδης 11:07 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 11.04.2024

Τι δήλωσε ο Ντιρκ Ντε Φο στα ΜΜΕ του Βελγίου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Δήμαρχος του Μπριζ, Ντιρκ Ντε Φο μίλησε στα ΜΜΕ του Βελγίου αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη του και τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως υπάρχουν φίλοι των «ασπρόμαυρων» χωρίς εισιτήριο στην πόλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Δήμαρχος Μπριζ

«Στην πόλη υπάρχει... κόκκινος συναγερμός λόγω των φίλων του ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε τη φήμη που κουβαλούν και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Καλώ τους πολίτες όταν δουν κάποια περίεργη ή παραβατική συμπεριφορά να το καταγγείλουν στην αστυνομία. Υπάρχουν 1.500 φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί λόγω του ότι έρχονται αρκετοί χωρίς εισιτήρια.

Ως εκ τούτου, θα είναι λίγο δύσκολο για την αστυνομία μας να κρατήσει αυτούς τους ανθρώπους υπό έλεγχο και μακριά από το γήπεδο.

Οι υποστηρικτές του ΠΑΟΚ είναι επίσης γνωστοί για τη χρήση βεγγαλικών. Θα πρέπει λοιπόν όλοι να ερευνηθούν ενδελεχώς για να μην κουβαλήσουν κάτι τέτοιο στο γήπεδο».

Άξιο αναφοράς είναι πως τα ξημερώματα οι φίλοι του Δικεφάλου έκαναν τη Μπριζ... Τούμπα, καθώς αρκετοί βρέθηκαν σε παμπ της πόλης φωνάζοντας συνθήματα αγκαλιασμένοι δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα, κάνοντας μέχρι και τους κατοίκους να βγουν στα μπαλκόνια και να τους τραβάνε βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ κάποιοι λίγο πιο... εύθυμοι Βέλγοι συμμετείχαν χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς φωνάζουν.