Νέα σημαντική απουσία για τη Μπριζ κόντρα στον ΠΑΟΚ – Η αποστολή των Βέλγων

Νέα σημαντική απουσία για τη Μπριζ κόντρα στον ΠΑΟΚ – Η αποστολή των Βέλγων

Γιώργος Σακελλαρίου 18:29 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 10.04.2024

Ο τεχνικός της Μπριζ Νίκι Χάγεν ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ κι εκτός από τον Δανό εξτρέμ Σκοβ Όλσεν, δεν υπολογίζει και τον βασικό γκολκίπερ Σιμόν Μινιολέ.

Η Μπριζ θα υποδεχθεί την Πέμπτη τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Europa Conference League με δύο σημαντικές απουσίες.

Η πρώτη είναι ο Δανός εξτρέμ Σκοβ Όλσεν. Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον Ράβζαν Λουτσέσκου, αφού ο Όλσεν την τρέχουσα σεζόν σε 46 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει 23 γκολ.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, όμως, θα έχει μία ακόμα απουσία. Ο Σιμόν Μινιολέ, ο 36χρονος γκολκίπερ, ο οποίος έχει περάσει κι έξι χρόνια στη Λίβερπουλ, ήταν εδώ και λίγο καιρό τραυματίας. Τις τελευταίες μέρες μπήκε στις προπονήσεις, ωστόσο, ο Χαγέν έκρινε ότι δεν είναι στο 100% κι έτσι τον απέκλεισε από την αποστολή του αυριανού αγώνα.

Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές που πήρε ο Χαγέν, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Φίλιπ Ζινκερνάγκελ:

«Αύριο είναι προγραμματισμένο το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ! Ανακαλύψτε παρακάτω την επιλογή του Νίκι Χαγέν για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League.

Τερματοφύλακες: 29. Νόρντιν Γιάκερς, 21. Τζο Μπούρσικ, 31. Αξλ Ντε Κορτέ. Αμυντικοί: 28. Ντεντρίκ Μπογιατά, 44. Μπράντον Μέχελε, 4. Ζοέλ Ορντόνεζ, 58. Γιόρνε Σπίλερς, 55. Μαξίμ Ντε Κάιπερ, 14. Μπιορν Μέϊερ, 64. Κυριανί Σαμπέ.

Μέσοι: 39. Έντερ Μπαλάντα, 15. Ράφαελ Ονιεντίκα, 20. Χανς Βανάκεν, 10. Ούγκο Βέτλεσεν, 62. Σιόν Χομά, 32. Αντόνιο Νούσα, 8. Μίχαλ Σκόρας.

Επιθετικοί: Σεμσντίν Ταλμπί, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, 9. Φεράν Γιούτγκλα, 99. Ιγκόρ Τιάγκο.

Για τον Όλσεν ο προπονητής της Μπριζ Νίκι Χάγεν δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε πως ο παίκτης δεν προπονήθηκε σήμερα.

Να σημειωθεί ότι φέτος θα είναι η πέμπτη φορά που ο Σκοβ Ολσεν θα απουσιάσει, με τον Δανό ποδοσφαιριστή να έχει καταγράψει μέχρι στιγμής, όπως αναφέραμε, 23 γκολ και 8 ασίστ την τρέχουσα περίοδο με τη φανέλα της Μπριζ.

«Ο Σκοβ Όλσεν είναι ακόμα εκτός για το ματς αυτό και βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας. Θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να τον έχουμε στην διάθεσή μας στη ρεβάνς», είπε ο Χάγεν και συμπλήρωσε για τον Μινιολέ:

«Ο Μινιολέ προπονήθηκε σήμερα. Θα δούμε αν θα είναι έτοιμος αύριο ή όχι». Αλλά λίγες ώρες αργότερα τον άφησε εκτός.