Νέο πλήγμα για την Μπριζ μετά τον Μινιολέ: Ο Οντόι αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Σερκλ

Παίκτες Μπριζ

i

© Clubbrugge.be

Νέο πλήγμα για την Μπριζ μετά τον Μινιολέ: Ο Οντόι αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Σερκλ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:11 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 02.04.2024

Ο Ντένος Οντόι τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση (1/4) της αντιπάλου του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σερκλ Μπριζ.

Η Μπριζ έμεινε μακριά από τη νίκη στο ματς της πρεμιέρας για τα playoffs στο Βέλγιο!

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ κοντραρίστηκε με τη Σερκλ Μπριζ εκτός έδρας, έμεινε πίσω στο σκορ και το μόνο που κατάφερε ήταν να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο 10λεπτο, για το τελικό 1-1.

Εκτός από βαθμούς ωστόσο, η ομάδα του Νίκι Χάγιεν έχασε και τον Ντένος Οντόι (λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό του Μινιολέ), ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Κιριάνο Σαμπέ.

Ο 35χρονος Γκανέζος μπακ μετά το τελικό σφύριγμα μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ ταυτόχρονα έκανε το σχόλιό του για την εικόνα των φιλοξενούμενων και το αποτέλεσμα.

«Προσπάθησα να διεκδικήσω μια κεφαλιά, αλλά έχασα την ισορροπία μου και με τράβηξε το πόδι. Αύριο (σ.σ. σήμερα 2/4) θα δούμε τι ακριβώς ισχύει. Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο μέρος, είχαμε τρία δοκάρια αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Η φιλοδοξία μας είναι να κερδίζουμε κάθε ματς και θα δούμε πού θα τερματίσουμε. Με τον κόουτς Χάγιεν δοκιμάζουμε νέα πράγματα στην προπόνηση. Σήμερα ήταν ξεκάθαρο τι θέλαμε να παίξουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Από τη μεριά του, ο υπηρεσιακός νέος τεχνικός της Μπριζ μίλησε για το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας: «Ήταν ένα ματς με πολλή ένταση και πολύ ενδιαφέρον για τους ουδέτερους. Μίλησα στα παιδιά στο ημίχρονο και τους είπα ότι αν βγάλουν το 80% της ποιότητάς τους, θα γυρίσουν το αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος που σκόραρε ο Όλσεν αλλά δεν έχει σημασία ποιος βάζει το γκολ. Κάθε παίκτης είναι το ίδιο σημαντικός για μένα».

Θυμίζουμε πως η Μπριζ είναι η ομάδα που θα κοντραριστεί ο Δικέφαλος του Βορρά για τα προημιτελικά πρώτα στο «Γιαν Μπρέιντελ» στις 11 Απριλίου και μία εβδομάδα αργότερα στην Τούμπα (18/4), με φόντο τους «4» του Conference League.

Για να φτάσει ως εδώ το σύνολο του Λουτσέσκου, χρειάστηκε να γίνει μία τεράστια ανατροπή απέναντι στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ (2-0, 5-1), ενώ οι Βέλγοι πήραν την πρόκριση κόντρα στη Μόλντε.