Ανατροπή δεδομένων με τον Οσιμέν: Ανανεώνει μέχρι το 2026 με τη Νάπολι με ρήτρα 130 εκατομμυρίων ευρώ

Βίκτορ Οσιμέν

i

©Getty Images

Ανατροπή δεδομένων με τον Οσιμέν: Ανανεώνει μέχρι το 2026 με τη Νάπολι με ρήτρα 130 εκατομμυρίων ευρώ

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:46 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 14.12.2023

Η Νάπολι φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βίκτορ Οσιμέν για νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Η Νάπολι φέρεται να είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για επέκταση συμβολαίου ενός έτους με τον Βίκτορ Οσιμέν, ο οποίος αναμένεται να έχει ρήτρα αποδέσμευσης μεταξύ 130 και 140 εκατομμυρίων ευρώ στη νέα του συμφωνία. 

Το Sky Sport Italia αναφέρει ότι ο Νιγηριανός επιθετικός είναι κοντά στην υπογραφή επέκτασης συμβολαίου με τη Νάπολι μετά από μια συνάντηση μεταξύ του ατζέντη του Ρομπέρτο ​​Καλέντα και του προέδρου της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις την Τετάρτη (13/12). 

Ο Ντε Λαουρέντις υποστήριξε πριν από λίγες ημέρες ότι είχε καταλήξει σε συμφωνία για την παράταση της παραμονής του Οσιμέν στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Η τρέχουσα συμφωνία του Νιγηριανού λήγει τον Ιούνιο του 2025 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές πλησιάζουν σε συμφωνία για μια ακόμη σεζόν. 

Ο Οσιμέν θα λάβει μια «σημαντική» αύξηση μισθού και θα έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο νέο του συμβόλαιο, μεταξύ 130 και 140 εκατομμυρίων ευρώ. 

Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν ξανά αυτή την εβδομάδα, πιθανότατα την Πέμπτη, αλλά αναμένεται να συμφωνήσουν στις τελικές λεπτομέρειες σύντομα και να ανακοινώσουν την επίσημη συμφωνία. Θυμίζουμε πως για τον σταρ της ιταλικής ομάδας έχουν δείξει ενδιαφέρον οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!