«Ξέρανε» τη Νάπολι με γκολάρα στις καθυστερήσεις η Έμπολι!
i

©printscreen

«Ξέρανε» τη Νάπολι με γκολάρα στις καθυστερήσεις η Έμπολι!

Κώστας Τσιακλής 15:30 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 12.11.2023

Η Έμπολι έκανε τη μεγάλη έκπληξη αφού έφυγε νικήτρια από την έδρα της Νάπολι.

Με τον αγώνα της Νάπολι με την Έμπολι συνεχίστηκε η 12η αγωνιστική της Serie A. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τη μεγάλη έκπληξη αφού επικράτησαν των «παρτενοπέι» με 0-1 και βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού! Σκόρερ του χρυσού τέρματος ήταν ο Κοβαλένκο στο 90+1'.

Η Νάπολι απείλησε για πρώτη φορά στο 12'. Ο Ματέο Πολιτάνο έκανε ένα ωραίο σουτ όμως ο τερματοφύλακας της Έμπολι, Μπερίσα, απέκρουσε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση αυτού προήλθε η κεφαλιά του Ανγκισά, την οποία όμως απέκρουσε ξανά ο Μπερίσα. Στο 28' οι «παρτενοπέι» σκόραραν με τον Τζιοβάνι Σιμεόνε όμως το τέρμα τελικά δεν μέτρησε για οφσάιντ.

Η Έμπολι έγινε επικίνδυνη στο 29' με το σουτ του Ρανόκια που κατέληξε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 35΄όμως αυτή τη φορά ο Γκολίνι απέκρουσε ωραία το σουτ που επιχείρησε ο Καμπιάγκι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάπολι προσπάθησε να πιέσει την αντίπαλο της όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία μέχρι το 76'. 

Τότε ο Λίντστρομ έκανε ένα δυνατό σουτ όμως ο Μπερίσα ήταν και πάλι σε ετοιμότητα και απέκρουσε την μπάλα. Ο Αλβανός τερματοφύλακας είχε την απάντηση και στο πλασέ του Κβαρατσχέλια μέσα από την περιοχή στο 79'. Ο Γεωργιανός ακραίος επιθετικός είχε μεγάλη ευκαιρία στο 89' όμως το σουτ του από καλή θέση σταμάτησε ξανά στο πόδι του Μπερίσα.

Η Νάπολι δεν σκόραρε και τελικά το πλήρωσε στο 90+1'. Τότε ο Κοβαλένκο πήρε την μπάλα στην περιοχή και με φοβερό φαλτσαριστό πλασέ έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Όπως προαναφέραμε με τη νίκη της η Έμπολι ανέβηκε στους 10 βαθμούς και βγήκε εκτός ζώνης υποβιβασμού. Από την άλλη η Νάπολι παραμένει για την ώρα 4η με 21 βαθμούς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ