Σκάνδαλο στο NBA: Ο σούπερ σταρ, Έντουαρντς, προσέφερε 100.000 δολάρια σε μοντέλο για να κάνει έκτρωση: «Στείλε μου το βίντεο»

Η Πέιτζ Τζόρνταε

i

© Instagram

Σκάνδαλο στο NBA: Ο σούπερ σταρ, Έντουαρντς, προσέφερε 100.000 δολάρια σε μοντέλο για να κάνει έκτρωση: «Στείλε μου το βίντεο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:14 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 18.12.2023

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο σταρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Άντονι Έντουαρτς, για το γεγονός πως ζήτησε από μοντέλο που συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του να κάνει έκτρωση, με αντάλλαγμα 100 χιλ. ευρώ.

Τα σκάνδαλα δεν λένε να σταματήσουν στο NBA! Μετά τον Τζος Γκίντι και τη σχέση του με ανήλικη, ένας ακόμα καλαθοσφαιριστής του αμερικανικού μπάσκετ βρίσκεται στο επίκεντρο με αφορμή τις ερωτικές συνευρέσεις του.

O λόγος για τον Άντονι Έντουαρτς, ο οποίος πρόσφερε 100.000 δολάρια σε ένα μοντέλο, προκειμένου να κάνει έκτρωση. Ειδικότερα, η Πέιτζ Τζόρνταε, η οποία είναι γνωστή για τη σελίδα στο OnlyFans της και ήταν σε σχέση με τον 22χρονο γκαρντ, δημοσίευσε στα social media μηνύματά της με τον άσο των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, στα οποία η ίδια του εκμυστηρεύεται την εγκυμοσύνη της.

Τότε εκείνος της ζήτησε να «ρίξει» το μωρό και πως θα την αποζημίωνε εφόσον το έκανε. Μάλιστα, για να σιγουρευτεί πως η διαδικασία έγινε σωστά, της ζήτησε και βίντεο από τη διαδικασία της έκτρωσης. Η ίδια, δε, μετά τη διαρροή των συνομιλίων έβγαλε στη φόρα και την κατάθεση του παίκτη, ο οποίος της έβαλε στο λογαριασμό το ποσό που της έταξε.   

Ο Μαρκ Μπάρτρα έχει την πιο εντυπωσιακή σύντροφο κι αυτή το απέδειξε για ακόμα μία φορά (pics)
SPORT+

20:07 - 18.12.2023

Ο Μαρκ Μπάρτρα έχει την πιο εντυπωσιακή σύντροφο κι αυτή το απέδειξε για ακόμα μία φορά (pics)

Η Τζέσικα Γκοϊκοετσέα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και ο σύντροφός της, Μαρκ Μπάρτρα δεν έχασε την ευκαιρία με το να σχολιάσει κάτω από αυτές.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε γύρω από το όνομά του, ο Έντουαρντς. «Έκανα σχόλια που δεν ταιριάζουνε με αυτά που πιστεύω ως άντρας. Όλες οι γυναίκες πρέπει να υποστηρίζονται και να έχουν τη δύναμη να λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις για το σώμα τους και για το τι είναι καλύτερο για αυτές. Διαχειρίζομαι τα προσωπικά μου ζητήματα σε ιδιωτικό πλαίσιο και δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο αυτήν τη στιγμή» ανέφερε συγκεκριμένα ο άσος των Μινεσότα Τίμπεργουλβς