Νέα γκέλα για την Ουνιόν, όρθια η Φράιμπουργκ στη Μενχενγκλάντμπαχ

Ουνιόν Βερολίνου - Κολωνία

i

Photo by Stuart Franklin/Getty Images

Νέα γκέλα για την Ουνιόν, όρθια η Φράιμπουργκ στη Μενχενγκλάντμπαχ

Δημήτρης Χούπης 18:24 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 04.03.2023

Η Ουνιόν Βερολίνου αγνόησε τη νίκη για τρίτο διαδοχικό ματς, καθώς ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ με την Κολωνία, ενώ η Φράιμπουργκ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την έδρα της Γκλάντμπαχ.

Βλέπει την κορυφή να απομακρύνεται η Ουνιόν! Οι «πρωτευουσιάνοι» γκέλαραν ξανά, αφού ήρθαν ισόπαλοι χωρίς σκορ με την Κολωνία μέσα στην έδρα τους και έφτασαν τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Πλέον, η ομάδα του Φίσερ βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ και στο -2 από τη δεύτερη Μπάγερν, η οποία έχει ματς λιγότερο. Από την άλλη πελυρά η Κολωνία είναι στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Παρόλο που οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο όσον αφορά την κατοχή, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι και στο 20ο λεπτό είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, με τον Στέφεν Τίγκες να αστοχεί από πολύ πεονκετική θέση. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν κακός και το 0-0 έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Την ίδια ώρα Γκλάντμπαχ και Φράιμπουργκ έμειναν στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους παραμένουν πέμπτοι και στο -2 από την 3η θέση με τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ τα «πουλάρια» είναι στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Επιπλέον, η Σάλκε πανηγύρισε πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Μπόχουμ με 2-0 και πάει για την ανατροπή στο θέμα του υποβιβασμού, ενώ Άουγκσμπουργκ και Μάιντς επικράτησαν των Βέρντερ Βρέμης (2-1) και Χόφενχαϊμ (1-0) αντίστοιχα.