Ο Νεϊμάρ έχασε ξανά πέναλτι, παραμένει χωρίς γκολ με την Αλ Χιλάλ (vid)

Νεϊμάρ

i

PrtScr

Ο Νεϊμάρ έχασε ξανά πέναλτι, παραμένει χωρίς γκολ με την Αλ Χιλάλ (vid)

Κώστας Τόπας 08:23 - 30.09.2023

Ο Νεϊμάρ έχασε την ευκαιρία να σκοράρει για την Αλ Χιλάλ καθώς απέτυχε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα εναντίον της Αλ Σαμπάμπ.

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος εντάχθηκε στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Pro League από την Παρί Σεν Ζερμέν για 90 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι, περνάει ένα δύσκολο ξεκίνημα στη νέα του ομάδα. Δεν έχει σκοράρει ακόμη από τότε που μετακόμισε με πολλά χρήματα και αναγκάστηκε να αρνηθεί τις αναφορές για σύγκρουση στα αποδυτήρια με τον προπονητή, Χόρχε Ζεσούς.

Ο Βραζιλιάνος συνέχισε την κακή του φόρμα καθώς δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του κόντρα στην Αλ Σαμπάμπ. Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς χτύπησε στο δοκάρι, με τον Μπόνο να μαζεύει την μπάλα στη συνέχεια.

Παρά το χαμένο πέναλτι του Βραζιλιάνου, η Αλ Χιλάλ πήρε τη νίκη με και παρέμεινε πρώτη στην κορυφή με 20 βαθμούς. Αυτή ήταν η έκτη νίκη σε οκτώ αγώνες για τον σύλλογο με έδρα το Ριάντ που πλέον έχει το προβάδισμα στη Σαουδική Pro League, ούσα έναν βαθμό μπροστά από την Αλ Ιτιχάντ, την ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά, που έμεινε στο μηδέν με την Αλ Φέιχα.

Το να βλέπει κανείς τον Νεϊμάρ να αποτυγχάνει από την άσπρη βούλα είναι μάλλον σπάνιο, αφού δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι για 17η φορά στην καριέρα του, έπειτα από 91 εκτελέσεις πέναλτι. Όμως αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες για τον «Νεϊ», καθώς είχε αστοχήσει σε πέναλτι με την εθνική Βραζιλίας κόντρα στη Βολιβία.