Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Νεϊμάρ, γύρισε ο αστράγαλός του κόντρα στη Λιλ (vid)
i

Νεϊμάρ/PrtScr

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Νεϊμάρ, γύρισε ο αστράγαλός του κόντρα στη Λιλ (vid)

Κώστας Τόπας 15:21 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 19.02.2023

Ο Νεϊμάρ χρειάστηκε να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης με την Λιλ.

Ασχημα νέα για την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Νεϊμάρ, καθώς ο Βραζιλιάνος αστέρας τραυματίστηκε άσχημα στον αγώνα με τη Λιλ και συγκεκριμένα σε διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλό του, καθώς γύρισε ο αστράγαλός του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Κριστόφ Γκαλτιέ να αντικαταστήσει τον Νεϊμάρ στο 51', με τον τελευταίο να αποχωρεί με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο σφαδάζοντας από τους πόνους. Πλέον, οι Παριζιάνοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα σχετικά με την κατάστασή του και για το αν θα είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου στις 8 Μαρτίου.

Νωρίτερα πάντως, ο «Νέϊ» ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα για τους Παριζιάνους. Οι παίκτες του Γκατλιέ έκρυψαν τη μπάλα μέσα στην περιοχή της Λιλ και η μπάλα έφτασε στον Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο να χρίζεται σκόρερ με κοντινό πλασέ.

Ενα ακόμη ξεχωριστό στατιστικό που κατάφερε να πετύχει ο 31χρονος αστέρας είναι ότι έχει μοιράσει 17 ασίστ στον Κιλιάν Εμπαπέ στην Ligue 1, τις περισσότερες που έχει δώσει ένας παίκτης σε έναν άλλο από το 2006-07 που καταγράφει τα στατιστικά της Ligue 1 η Opta, μαζί με το δίδυμο Άνχελ Ντι Μαρία - Έντινσον Καβάνι.