Τα «μεγαθήρια» της Premier League χτύπησαν την πόρτα της Παρί για τον Νεϊμάρ

Νεϊμάρ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Τα «μεγαθήρια» της Premier League χτύπησαν την πόρτα της Παρί για τον Νεϊμάρ

Κώστας Τόπας 13:06 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 21.02.2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, τέσσερις σύλλογοι της Premier League φέρεται να έχουν έρθει σε επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν, για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αστέρας, ο οποίος παραμένει ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν έως το 2025, μετά την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο, σύμφωνα με το «Footy Insider», έχει προκύψει έντονο ενδιαφέρον για τον Νεϊμάρ από ομάδες της Premier League, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο Νεϊμάρ υπέγραψε συμβόλαιο - ρεκόρ 198 εκατομμυρίων ευρώ το 2017, ωστόσο σήμερα οι Παριζιάνοι θέλουν να απαλλαχθούν από το βαρύ συμβόλαιό του, βγάζοντας τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στο «σφυρί» για ένα ποσό μεταξύ 70-80 εκατομμύριων ευρώ.

Οι πρωταθλητές της Ligue 1 λέγεται ότι δέχθηκαν κρούση από τις Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Νιούκαστλ. Οι παραπάνω ομάδες γνωρίζουν τον υπέρογκο μισθό του Νεϊμάρ, γι' αυτό και θα επιδιώξουν να ρίξουν το κασέ του Βραζιλιάνου, προκειμένου να κάνουν την προσπάθειά τους και να τον εντάξουν στο ρόστερ τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, σύμφωνα με την Parisien ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, βρέθηκε στο Παρίσι για να έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Κελαϊφί, για να συζητηθεί μια πιθανή μετακίνηση του Βραζιλιάνου στο Λονδίνο.

Ο Νεϊμάρ έχει εντυπωσιακό απολογισμό φέτος με 18 γκολ και 17 ασίστ σε 29 εμφανίσεις, ωστόσο έχει βρεθεί στο στόχαστρο των οπαδών της Παρί μετά την συμμετοχή του σε τουρνουά πόκερ, λίγες ώρες μετά την ήττα της ομάδας του στο Champions League από την Μπάγερν Μονάχου.