Σοβαρή ζημιά στον αστράγαλο ο Νεϊμάρ, αμφίβολος με Μπάγερν

Νεϊμάρ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Σοβαρή ζημιά στον αστράγαλο ο Νεϊμάρ, αμφίβολος με Μπάγερν

Sportal newsroom 15:42 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 20.02.2023

Σοβαρός φαίνεται ο τραυματισμός του Νεϊμάρ, ο οποίος έπαθε ζημιά στον αστράγαλο και είναι αμφίβολος για την ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να κέρδισε την Λιλ στο τέλος, χάρις το γκολ του Μέσι στο 90, αλλά απ΄ ότι φαίνεται θα χάσει τον Νεϊμάρ για την ρεβάνς με την Μπάγερν (8 Μαρτίου). Ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε στον αγώνα της Κυριακής (19/2) με την Λιλ, γυρίζοντας σε μία φάση τον αστράγαλό του και η ζημιά φαίνεται σοβαρή. 

Όπως αναφέρει η «Parisien» ο 31χρονος υπέστη μερική ρήξη συνδέσμων στον δεξί αστράγαλο και ενδέχεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Έτσι είναι αρκετά πιθανό να χάσει και την ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου για την φάση των «16» του Champions League, ενώ θα χάσει σίγουρα το ντέρμπι με την Μαρσέιγ (Κυριακή 26/2).

Υπενθυμίζεται ότι η σχέση του Βραζιλιάνου με την γαλλική ομάδα δεν είναι στα καλύτερά της, καθώς επίσης ακούγονται αρκετές αναφορές, ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι.

Πάντως οι φήμες για την γνωστή πλέον αποχώρησή του για τα γενέθλια της αδερφής του έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο Βραζιλιάνος από το 2013 και έπειτα εντελώς... τυχαία τραυματίζεται τον Φεβρουάριο και καταλήγει στην Βραζιλία και στα γενέθλια της αδερφής του που είναι στις 11 Μαρτίου.