Θρήνος στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Βρέθηκε νεκρός ποδοσφαιριστής σε κανάλι του Άμστερνταμ

Θρήνος στο ιταλικό ποδόσφαιρο: Βρέθηκε νεκρός ποδοσφαιριστής σε κανάλι του Άμστερνταμ

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:30 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 22.05.2023

Ο 24χρονος, Γκαμπριέλε Γκαλάνι, πνίγηκε το πρωί του Σαββάτου σε ένα κανάλι του Άμστερνταμ, έχοντας χάσει τη ζωή του από πνιγμό.

Μαύρη μέρα για το ποδόσφαιρο της Ιταλίας, καθώς ο μόλις 24 ετών ποδοσφαιριστής, Γκαμπριέλε Γκαλάνι, βρέθηκε πνιγμένος σε ένα κανάλι του Άμστερνταμ και η Αστυνομία έχει αρχίσει ήδη τις έρευνες για τις συνθήκες από τις οποίες προέκυψε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Γκαλάνι έπεσε στο κανάλι ενώ περπατούσε με τους φίλους του, ωστόσο αυτό δεν έγινε άμεσα αντιληπτό, αφού κινούνταν αρκετά πιο πίσω από το σημείο που βρίσκονταν οι υπόλοιποι.

Ο Γκαλάνι βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση όταν δύτες τον εντόπισαν στο νερό, με την αστυνομία, και τα ασθενοφόρα να έχουν κληθεί να τον βοηθήσουν. Οι ερευνητές ζήτησαν επίσης πληροφορίες από οποιονδήποτε μπορεί να έχει δει το περιστατικό. 

Η αστυνομία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, λέγοντας: «Ο ντετέκτιβ ψάχνει για μάρτυρες που γνωρίζουν περισσότερα για το πώς το θύμα κατέληξε στο νερό. 

Γύρω στις 00.35, οι αστυνομικοί στο δρόμο λαμβάνουν το μήνυμα να πάνε στο Άμστερνταμ. Στο χώρο βρήκαν περαστικούς που λένε ότι κάποιος είναι μέσα στο νερό. Στο σημείο έφτασαν και αρκετοί πυροσβέστες, καταφέρνοντας να βγάλουν το θύμα από το νερό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το θύμα αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Tags: