Οταν ο Νέλσον Βίβας μπήκε σε «Hulk mode», έσκισε το πουκάμισό του και τρόμαξε τους πάντες (vid)

Νέλσον Βίβας

i

PrtScr

Οταν ο Νέλσον Βίβας μπήκε σε «Hulk mode», έσκισε το πουκάμισό του και τρόμαξε τους πάντες (vid)

Κώστας Τόπας 09:29 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:24 - 18.08.2023

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Άρσεναλ, Νέλσον Βίβας, είχε συγκεντρώσει τα φώτα πάνω του πριν από μερικά χρόνια όταν έσκισε τη φανέλα του μετά την αποβολή του σε αγώνα της Εστουδιάντες με την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο παλαίμαχος αμυντικός, ο οποίος πλέον είναι βοηθός προπονητή στην Ατλέτικο είχε συγκεντρώσει τα φώτα πάνω του το 2017 σε αγώνα της Εστουδιάντες με την Μπόκα Τζούνιορς. Συγκεκριμένα ο 53χρονος τεχνικός είχε εξαγριωθεί μετά την άρνηση πέναλτι στην ομάδα του κι έσκισε τη φανέλα του, καθώς έβγαινε από το γήπεδο αφού αποβλήθηκε από τον διαιτητή.

Συγκεκριμένα, αφού ένα από τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του τον οδήγησε προς τη φυσούσα, ο θυμωμένος Βίβας έσκισε το πουκάμισό του καθώς συνέχιζε να εξαπολύει πυρά εναντίον του ρέφερι. Και όταν κατάφερε τελικά να το βγάλει, ο Αργεντινός αποκάλυψε ένα τεράστιο τατουάζ που κάλυπτε ολόκληρη την πλάτη του.

Ήταν μια παθιασμένη εμφάνιση από τον Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος εντάχθηκε στην Άρσεναλ το 1998 και έπαιξε 69 παιχνίδια στην Premier League πριν μετακομίσει στην Ίντερ. Η Εστουδιάντες ήταν ο δεύτερος σύλλογος του πρώην Αργεντινού διεθνούς αμυντικού σε διοικητικό επίπεδο. Το 2013 εγκατέλειψε την Κίλμες, μετά από επίθεση σε οπαδό στις εξέδρες.