Ολιβέιρα για Μπενζεμά: «Ούτε ο Κέιν, ούτε ο Λέβα, ούτε ο Χάαλαντ - Ο καλύτερος επιθετικός για πολλά χρόνια»

Ολιβέιρα - Μπενζεμά

i

© BeFunky

Ολιβέιρα για Μπενζεμά: «Ούτε ο Κέιν, ούτε ο Λέβα, ούτε ο Χάαλαντ - Ο καλύτερος επιθετικός για πολλά χρόνια»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:50 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 06.06.2023

Με αφορμή την αποχώρηση του Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολιβέιρα θέλησε να τον αποθεώσει μέσω των social media.

Ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών, είναι και ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος σταρ αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Ιτιχάντ, καθώς δέχτηκε το αστρονομικό ποσό της πρότασής της. Ένας από τους πολλούς, οι οποίοι αποθέωσαν τον 35χρονο κίλερ ήταν και ο... δικός μας Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ έσπευσε να αποθεώσει τον Μπενζεμά στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το καλύτερο νούμερο 9 για πολλά χρόνια. Ούτε ο Λεβαντόφσκι, ούτε ο Κέιν, ούτε ο Χάαλαντ. Υποτιμημένος για πολλά χρόνια επίσης. Μία απόλαυση να τον παρακολουθείς, για αυτούς που πραγματικά αγαπάνε το ποδόσφαιρο και όχι τα στατιστικά!»

Στη συνέντευξη Τύπου που προγραμματίστηκε με σκοπό ο Γάλλος αστέρας να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του αλλά και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στα 14 χρόνια παρουσίας του στους «μερένγχες», ο Καρίμ Μπενζεμά δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι δύσκολο να μιλάς με τόσα συναισθήματα, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους συμπαίκτες μου. Ήταν ένας καλός δρόμος στη ζωή μου. Είχα την τύχη να εκπληρώσω το όνειρό μου ως παιδί, χάρη στον πρόεδρο. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι αδύνατο, είναι ο καλύτερος σύλλογος στην ιστορία. 

Αλλά νομίζω ότι σήμερα είναι η ώρα να φύγω και να μάθω για μια άλλη ιστορία. Όταν είδα τον πρόεδρο είπα "είναι ο άνθρωπος που έφερε τον Ρονάλντο και Ζιντάν. Είναι απίστευτος". Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι ότι όλα όσα έχω κερδίσει τα απολάμβανα ως παιδί. Όπως είπα στην παρουσίασή μου "ένα, δύο, τρία Hala Madrid!»

Επος, ο Πέρεθ μπέρδεψε τον Μόντριτς με τον Ντόντσιτς στον αποχαιρετιστήριο λόγο του για τον Μπενζεμά (vid)
LA LIGA

15:20 - 06.06.2023

Επος, ο Πέρεθ μπέρδεψε τον Μόντριτς με τον Ντόντσιτς στον αποχαιρετιστήριο λόγο του για τον Μπενζεμά (vid)

Κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήρια τελετής του Καρίμ Μπενζεμά από την Ρεάλ, ο Φλορεντίνο Πέρεθ μπέρδεψε το όνομα του Λούκα Μόντριτς με αυτό του Λούκα Ντόντσιτς, προκαλώντας γέλια στην αίθουσα.

«Ευχαριστώ επίσης τον Αντσελότι, που μου έδωσε την αυτοπεποίθηση από την αρχή. Έχω μάθει πολλά μαζί σου. Είναι μια ελαφρώς θλιβερή μέρα γιατί φεύγω από την ομάδα μου. Υπέγραψα στην Ρεάλ και ήθελα να αποσυρθώ εδώ, αλλά δεν ήταν έτσι. Πάντα θα είμαι από τη Μαδρίτη. Ευχαριστώ επίσης τους οπαδούς που μου έδιναν πάντα αυτή τη δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους, ειλικρινά», κατέληξε ο 35χρονος επιθετικός.