Στην Ελλάδα ο Μαξίμοβιτς - Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον... προανήγγειλε με ένα «Guess Who»
i

Μαξίμοβιτς/©Photo by Angel Martinez

Στην Ελλάδα ο Μαξίμοβιτς - Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον... προανήγγειλε με ένα «Guess Who»

Βασίλης Μοιρώτσος 09:57 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 21.03.2024

Το... Guess Who της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το πρωί της Πέμπτης ήταν αρκετό για να επιβεβαιώσει τη φημολογία πως ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς βρίσκεται στην Ελλάδα για τελικές υπογραφές.

Είναι δεδομένη η απόκτηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς από τον Παναθηναϊκό. Και τη γνωρίζουμε από τον περασμένο Ιανουάριο. Οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Σέρβο χαφ της Χετάφε, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να τον πάρει μάλιστα από τον Γενάρη, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αλλά η Χετάφε ήταν ανένδοτη: τον ήθελε μέχρι την τελευταία μέρα προκειμένου και εκείνη με τη σειρά της να πετύχει τους δικούς της στόχους.

Πρόσφατα ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας ξεκαθάρισε και πάλι πως δεν υπάρχει θέμα παραμονής του Σέρβου μέσου στην Ισπανία, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο που θα τον ντύσει στα πράσινα. Πράσινα τα οποία ήδη φόρεσε ο Μαξίμοβιτς, έστω και για τις ανάγκες ενός... Guess Who που δημοσίευσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Instagram το πρωί της Πέμπτης.

Το... παιχνιδάκι της ΠΑΕ είναι το «μάντεψε ποιος», δείχνοντας κάποιον να περπατάει στο Κορωπί φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Και όλων το μυαλό έχει πάει στον Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Οι περισσότεροι απ' όσους έχουν κάνει... μαντεψιές στα σχόλια αναφέρουν το όνομα του Σέρβου μέσου, κάτι που δεν απέχει από την πραγματικότητα. Άλλωστε βρισκόμαστε σε καιρό διακοπής πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών ομάδων. Άρα μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την έλευση του Σέρβου μέσου στην Ελλάδα, για μια επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της νέας του ομάδας και πιθανόν για υπογραφές.

Περισσότερα ίσως και εντός της ημέρας, αφού είναι πολύ πιθανό ο Σέρβος να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Παναθηναϊκό.