Η Αναγέννηση Καρδίτσας «λύγισε» τη Νίκη Βόλου στη Νεάπολη

Αναγέννηση Καρδίτσας

i

© Intime

Η Αναγέννηση Καρδίτσας «λύγισε» τη Νίκη Βόλου στη Νεάπολη

Πάνος Κορομηλάς 17:00 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 26.02.2024

Σπουδαία νίκη - ανάσα ενόψει των play outs πανηγύρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας, επικρατώντας της Νίκης Βόλου με 2-1 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας φιλοξενήθηκε από τη Νίκη Βόλου, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Super League 2. Χρειαζόταν τη νίκη για να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια στη μάχη της παραμονής και την πήρε, με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Σκαρφάλωσε έτσι στην 8η θέση με 23 βαθμούς, και άφησε πίσω της τόσο την Κοζάνη όσο και τον Καμπανιακό. Από την πλευρά της, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου παρέμεινε στην τρίτη θέση, με 32 βαθμούς.

Η ομάδα της Μαγνησίας είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Αντίθετα, η Αναγέννηση ήταν πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς.

Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Κονίλιο άνοιξε το σκορ. Ο Κορέλας τροφοδότησε κάθετα τον συμπαίκτη του, εκείνος βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Γκαραβέλη και πλάσαρε εύστοχα.

Ο Κάσσος είχε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει το 34', όμως η κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γκέκα.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον σύλλογο της Καρδίτσας. Πρωταγωνιστής ο Βερνάρδος, που βγήκε σε νέο τετ α τετ και δε λάθεψε, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Με την επανέναρξη, η Νίκη Βόλου ανέβασε την πίεση της και έχασε σημαντική ευκαιρία να μειώσει με τον Παναγιωτίδη στο 56'.

Με τη συμπλήρωση 75 λεπτών αγώνα, ο Σκόνδρας δέχτηκε την κόκκινη κάρτα, καθώς σταμάτησε αντικανονικά τον Κάσσο, ενώ έβγαινε απέναντι στον τερματοφύλακα.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταn να μειώσουν με τον Πέττα στο 86'. Ο Μιράντα έκανε το σουτ, ο Γκέκας απέκρουσε και ο σκόρερ πήρε το ριμπάουντ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Απίστευτη καταγγελία από τον Διαγόρα: «Έδειραν παιδάκια, έσπασαν καθίσματα, Αστυνομία σε χειμερία νάρκη»
SUPER LEAGUE 2

10:38 - 26.02.2024

Απίστευτη καταγγελία από τον Διαγόρα: «Έδειραν παιδάκια, έσπασαν καθίσματα, Αστυνομία σε χειμερία νάρκη»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διαγόρας το βράδυ της Κυριακής (25/02) απάντησε στην καταγγελία της Παναχαϊκής και υποστήριξε ότι 50 οπαδοί της με ρόπαλα και λοστούς τραυμάτισαν παιδιά, κατηγόρησε την Αστυνομία που τους έβαλε στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και παρομοίασε τη μετακίνησή τους με αυτή των Κροατών για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Γαβριηλίδης, Μπάχανακ, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Λίταινας, Κρητικός, Μιράντα, Πολίτης, Κάσσος

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κορέλας, Σαλαμούρας, Ντουμάνης, Βερνάρδος, Παρασκευάς, Κονίλιο