Νικόλ Σαραβάκου: «Ο μπαμπάς μου είναι κουλ και ο πιο ταπεινός άνθρωπος που ξέρω» (vid)

Η κόρη του Δημήτρη Σαραβάκου

i

© Glomex

Νικόλ Σαραβάκου: «Ο μπαμπάς μου είναι κουλ και ο πιο ταπεινός άνθρωπος που ξέρω» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:50 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 08.06.2023

Η κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Σαραβάκου, Νικόλ, μίλησε για τον πατέρα της και όχι μόνο.

Η κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Σαραβάκου και της στιχουργού Βίκυς Γεροθόδωρου, Νικόλ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στους γονείς της, στη συνεργασία με τον Μουζουράκη και τον Νταλάρα, ενώ σχολίασε και την ταπεινότητα του μπαμπά της.

Μεταξύ άλλων είπε: 

Για το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Συνταγή»: «Έχω γράψει εγώ τη μουσική και τους στίχους μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά. Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι ο πιο αγαπημένος μου, τον λατρεύω και είμαι καλλιτεχνικά ερωτευμένη μαζί του από πάντα και για πάντα».

Για ενδεχόμενη πρόταση από την ΕΡΤ για τα «Νούμερα»: «Όχι επίσημα αλλά εγώ το εύχομαι και το θέλω πάρα πολύ».

Για τη συμμετοχή του σεφ Γιώργου Τσούλη στο βίντεο κλιπ: «Ναι, γνωριστήκαμε και κάπως έτσι συμπαθήσαμε ο ένας τον άλλον, με αποτέλεσμα το ένα να φέρει το άλλο. Είναι υπέροχο παιδί».

Για την εμφάνισή της σε διάφορα event: «Είμαι αρκετά αγοραφοβική και προτιμώ πιο ήσυχα μέρη».

Για το αν υπάρχει τραγούδι που να το έδωσε η μητέρα της και να το αρνήθηκε: «Υπάρχουν πολλά τραγούδια. Κατά την γνώμη μου γράφει πάρα πολύ όμορφα αλλά από όταν ξεκίνησα να γράφω τα δικά μου, νιώθω ότι έχω βρει λίγο παραπάνω τον εαυτό μου και δεν θα ήθελα να το βάλω αυτό στην άκρη».

Για το ποιο είναι το τραγούδι που έγραψε η μητέρα της και είναι αφιερωμένο: «Το ΄΄όλα γύρω σου γυρίζουν΄΄ του Σάκη Ρουβά. Αυτό το τραγούδι είναι για μένα».

Για τον πατέρα της: «Αντιλαμβάνομαι ποιος είναι από τις αντιδράσεις του κόσμου, διότι και ο ίδιος είναι ο πιο ταπεινός άνθρωπος που ξέρω. Η μαμά είναι πιο αυστηρή και ο μπαμπάς πιο κουλ».

Για τη συνεργασία με τον Γιώργο Νταλάρα: «Τον θυμάμαι στο στούντιο να είναι τόσο ήρεμος και με χιούμορ. Αυτή η εμπειρία ήταν σαν ψέμα, το συνειδητοποίησα μετά αυτό που είχε γίνει».

Για τον Πάνο Μουζουράκη: «Μου έδωσε το πρώτο μου ελληνόφωνο τραγούδι που είχε γράψει τη μουσική με τίτλο ΄΄Σε προκαλώ΄΄. Τον αγαπώ επίσης πάρα πολύ και τον θαυμάζω. Δεν έχω δει ποτέ τον Πάνο χωρίς να μου φτιάξει τη διάθεση».

Για πιθανή συνεργασία με τον Νίκο Οικονομόπουλο: «Εάν με κάποιο τρόπο κούμπωνε όλο αυτό, τότε ναι γιατί τον εκτιμώ και μου αρέσει πάρα πολύ».

Για τον δίσκο της: «Ο δίσκος μου με τίτλο ΄΄Βόλτα στην πόλη΄΄ έχει δέκα τραγούδια μέσα, δέκα προσωπικές μου ιστορίες».